Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 19 de setembre del 2020

'Your Name Live-Action'.


Després de tenir inicialment a Marc Webb (The Amazing Spider-man) llest per a dirigir l’adaptació live-action de ‘Your Name’, Paramount Pictures, Bad Robot Productions i Toho han canviat sobre la marxa i han seleccionat a Lee Isaac Chung (Minari) per reescriure i dirigir el film del aclamat anime de Makoto Shinkai, segons Deadline.

Chung, qui ha estat aclamat per primer cop amb el seu debut amb ‘Munyurangabo’ al 2007 en el Cannes Film Festival d’aquell any, trebalarà en l’esborrany més recent del guió escrit per Emily V. Gordon (The Big Sick), qui a la vegada estaba treballant en l’esborrany original escrit per Eric Heisserer (Arrival).

Estrenat al Japó el 2016 i als USA al 2017, la història es centra en l’estudiant de secundaria de Tokio Taki TAchibana i Mitsuha Miyamizu de la zona rural de Itomori, els quals descobreixen que tenen la capacitat d’intercanviar de cos entre si i quan un desastre natural amenaça amb destruir les seves vides, han de viatjar per coneixe’s i salvar els seus mons abans de que sigui massa tard. Es va convertir en un gran èxit en la seva estrena, recaptant $357.986.087 en tot el món, recaptant al Japó quan es va estrenar ¥23 bilions (¥= Yens)($190M), convertint-se en un dels èxits més grans del país i generant una guerra d’ofertes quan els drets de adaptacions multimèdia van arribar al mercat el 2017.

Bad Robot de J.J. Abrams (Star Wars: Episode VII-The Force Awakens, Star Wars: Episode IX- The Rise of Skywalker) produirà el film al costat de Genki KAwamura, un productor del projecte original, amb Toho a càrrec de la distribució japonesa del film i Paramount distribuint-la en la resta de territoris.

Després del seu aclamat debut al 20078 i un grapat de aclamats drames independents, Chung va tornar recentment amb ‘Minari’, produït per A24 i Plan B Entertainment, i que va guanyar els premis del Jurat i Dramatic Audience Awards en el Sundance Film Festival d’enguany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada