Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 22 de setembre del 2020

'Over the Moon'.

Netflix ha presentat el tràiler final de ‘Over the Moon’ i també un nou cartell d’aquesta aventura animada. A continuació podeu veure’n el tràiler juntament amb el nou cartell...

          

          


Impulsat amb determinació i passió per la ciència, una jove brillant construeix un coet per anar a la lluna i demostrar l’existència d’una llegendària Deessa de la lluna. Allà acaba en una cerca inesperada i descobreix una terra capritxosa de criatures fantàstiques. Dirigida per la llegenda de l’animació Glen Keane, i produïda per Gennie Rim i Peilin Chou, ‘Over the Moon’ és una emocionant aventura musical sobre com avançar, abraçar l’inesperat i el poder de la imaginació.

El film està protagonitzat per Cathy Ang, Phillipa Soo, Ken Jeong, John Cho, Ruthie Ann Miles, Sandra Oh, Robert G. Chiu, Margaret Cho i Kimiko Glenn.

‘Over the Moon’ està escrit per Audrey Wells (The Hate U Give) i co-dirigit per el guanyador d’un Oscar John Kahrs (Paperman). Gennie Rim (Dear Basketball) i Peilin Chou (Abominable) són productors. Els productors executius inclouen a Janet Yang (The Joy Luck Club), Keane, Ruigang Li, Frank Zhu i Thomas Hui. ‘Over the Moon’, una producció de Netflix/Pearl Studio, s’estrenarà a nivell mundial a Netflix el pròxim 23 d’Octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada