Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 21 de setembre del 2020

'The Falcon and the Winter Soldier'.



















Si bé aquesta matinada ens han brindat amb l’estrena del tràiler de la sèrie de Disney+, ‘WandaVision’ (aquí ‘Bruja Escarlata i Vision’), mentre continua els nous rodatges a Atlanta, Georgia, ‘Falcon and the Winter Sodier’ endarrereix la seva estrena per al 2021, segons Comic BookMovie.

Tot i que clarament fora de les seves mans per culpa de la pandèmia global, aquesta nova data d’estrena definitiva ensenya un canvi en els plans per a la Phase 4 del MCU ja que el spin-off de Captain America s’havia planejat originalment per estrenar-se en el mes d’Agost, abans que la sèrie de ‘WandaVision’ que ara s’espera per al mes de Desembre.

El creador de John Wick, Derek Kolstad, es va incorporar a l’equip creatiu/guionista de ‘Falcon and the Winter Soldier’, tot i que no es saben els detalls, sembla probable que segueixi el nou status de Falcon després de ‘Avengers: Endgame’.

Anthony Mackie (‘Point Blank’) i Sebastian Stan (‘I, Tonya’), rependran els seus respectius rols de Sam Wilson i Bucky Barnes. També s’incorporen els veterans Daniel Brühl i Emily VanCamp, interpretant de nou a Helmut Zemo i Sharon Carter, respectivament. Cap personatge ha aparegut a la gran pantalla des de ‘Captain America: Civil War’ de 2016.

Durant la D23 Expo 2019, es va anunciar que Wyatt Russell (Lodge 49, Black Mirror), s’unia a la sèrie per interpretar a U.S. Agent. Miki Ishikawa (The Terror: Infamy) i Desmond Chiam (Now Apocalypse) també s’unien a la sèrie.

‘The Falcon and the Winter Soldier’, sols comptaran amb sis episodis, tot i que la sèrie connectarà amb el MCU.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada