Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 12 de setembre del 2020

'The Westing Game'.

Segons Deadline, HBO Max ha entregat oficialment un guió per a ordenar una sèrie a MGM i UA Television, l’adaptació a sèrie de la guardonada novel·la de misteri de l’autora Ellen Raskin titulada ‘The Westing Game’. Aquest és el segon cop, que la novel·la clàssica s’adaptarà a la petita pantalla després de 23 anys des del film de televisió ‘Get a Clue’ de Terence H. Winkless l’any 1997, protagonitzat per els actors veterans Ray Walston i Diane Ladd.

Publicada per primer cop l’any 1978, la novel·la The Westing Game segueix la història d’un grup de persones poc comunes que viuen en el mateix edifici d’apartaments i tenen una oportunitat única en la vida de fer-se rics, quan el propietari milionari els nombra en el seu testament com els seus hereus. Per heretar per complet la fortuna de $200M de Sam Westing, els 16 hereus han de formar vuit parelles per resoldre el desconcertant testament de Westing.

L’argument oficial diu així: “Una estranya cadena d’esdeveniments comença quan setze persones poc comunes es reuneixen per llegir el testament de Samuel W. Westing. I tot i que ningú sap el perquè el excèntric milionari amant dels jocs ha escollit un estrany virtual -i un possible assassí- per a heretar la seva gran fortuna, segur que: Sam Westing pot estar mort...però això no li impedirà jugar un últim joc!”

Des del seu debut, la novel·la va ser molt ben rebuda i està essent considerada com una de les millors novel·les infantils de tots els temps. També va guanyar la Medalla Newberry per la seva contribució més destacada a la literatura infantil.

La sèrie Westing Game està essent descrita com una comèdia de misteri estil Knives Out meets Agatha Christie, i que està produïda per Julie Corman, qui també posseeix els drets de la novel·la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada