Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 10 de setembre del 2020

'Lockdown'.

Abans de enlairar-se cap al espai amb en tom Cruise en el pròxim blockbuster, Doug Liman (Edge of Tomorrow) es manté a la terra per al seu pròxim projecte ‘Lockdown’ amb Anne Hathaway (Ocean’s 8, The Dark Knight Rises, Les Misérables, Interstellar) en converses finals per a protagonitzar, segons Deadline.

El film, escrit per Steven Knight (Taboo, See), es descriu com un “film de robatoris/comèdia romàntica ambientada en el context del tancament per la pandèmia” i els productors del projecte estan mirant un pressupost modest de $10M més o menys.

P.J. Sandwyck, qui està actualment associat amb Liman en el pròxim projecte de presa espaial protagonitzat per l’estrella de ‘Mission: Impossible’ Tom Cruise, està llest per a produir el projecte al costat de Alison Winter i les fonts informen que actualment hi ha diversos rols clau disponibles per al repartiment, amb Cillian Murphy (A Quiet Place Part II), segons informa, li estan oferint un. Lockdown també marcarà una reunió entre Hathaway i Knight, els quals van coincidir anteriorment en el thriller de misteri ‘Serenity’ amb Knight en la direcció i el guió, amb la qual no van tenir gaire èxit ni de critica ni en quant a recaptació.

Actualment, s’està mirant de començar rodatge a finals d’aquest mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada