Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 26 de setembre del 2020

Nick Fury Series'.










A part de la seva aparició a ‘Captain Marvel’, Nick Fury ha tingut un paper relativament petit en el MCU durant els últims anys. Tot i això, això pot canviar aviat. Ja que des de Variety ens informen de que Samuel L. Jackson repetirà el seu paper en una sèrie de Nick Fury a Disney+. El mitjà també assenyala que Jackson en serà productor executiu de la sèrie. Des de SuperHeroHype.

Disney+ no va respondre a la història inicial de Variety, però el mitjà també assenyala que Kyle Bradstreet escriurà la sèrie i també produirà. Jackson ha estat interpretant a Nick Fury des de l’escena post-crèdits de ‘Iron Man’. Abans d’això, Marvel va utilitzar de forma infame la semblança de Jackson per a Fury a The Ultimates, un reinici modern de la sèrie de còmics de Avengers.

Jackson va fer aparicions especials a ‘Agents of S.H.I.E.L.D. de ABC, així com d’altres aparicions en diferents films de Marvel. La seva última aparició en el MCU va ser a ‘Spider-Man: Far From Home’, en la que es va revelar que Nick Fury ja no està a la Terra. En canvi Fury està en algun lloc del espai en la nau espacial Skrull.

Els detalls de la història sobre la sèrie de Nick Fury es desconeixen actualment. Tot i això, les tècniques utilitzades per a fer que Jackson sembli més jove a ‘Captain Marvel’ podria permetre a Marvel posar la sèrie en qualsevol part de la carrera de Fury. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada