Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 26 de setembre del 2020

'Peter Pan & Wendy'.

Després d’aconseguir al seva coprotagonista de ‘Grown-ish’ per al cobdiciat paper de Ariel en el pròxim film live-action de ‘The Little Mermaid’, Disney ha aconseguit també a la protagonista de la sèrie, Yara Shahidi, per al paper de Tinker Bell (campaneta) per a la pròxima adaptació live-action de ‘Peter Pan & Wendy’, segons Deadline.

L’actriu de 20 anys s’uneix al repartiment que inclou al dues vegades nominat al Oscar Jude Law (The Third Day) com a Captain Hook i els nouvinguts Alexander Molony i Ever Anderson, aquesta darrera filla de Milla Jovovich. Els crèdits de Molony inclouen la sèrie Claude de Disney Junior i la sèrie de Sky One The Reluctant Landlord. Anderson ja va fer el seu debut com a actriu com una versió més jove de la seva mare a ‘Resident Evil: The Final Chapter’ de 2016. Anderson també apareixerà en el pròxim film de ‘Black Widow’ com a la versió més jove de Natasha Romanoff (Scarlett Johansson).

Publicat per primer cop l’any 1911, Peter & Wendy explica la història del nen que mai creix anomenat Peter Pan quan coneix a Wendy Darling i la duu amb els seus germans John i Michael a la illa màgica de Neverland. Allà, es troben amb els nens perduts i campaneta, seguits de moltes aventures perilloses contra l’enemic de tota la vida Captain Hook.

L’icònic conte de J.M. Barrie s’ha adaptat en un film live-action diversos cops, inclòs el film live-action de Steven Spielberg de 1991 protagonitzada per Robin Williams i Julia Roberts titulada ‘Hook’; i el film més juvenil protagonitzat per Jeremy Sumpter i Rachel Hurd-Wood de 2003 titulada ‘Peter Pan’, que provablement va ser l’adaptació live-action més reconeguda entre molts joves; i la més recent, el ‘Pan’ de 2016 de Joe Wright protagonitzada per Hugh Jackman en el paper de Hook. Tot i això, el film animat de Disney de 1953 ‘Peter Pan’ ha estat sent l’adaptació més popular del conte.



‘Peter Pan & Wendy’ estarà dirigida per David Lowery (Pete’s Dragon, The Green Knight) amb Toby Halbrooks que ha coescrit l’adaptació amb Lowery. El projecte formarà part de la creixent llista live-action de Disney, incloent ‘The Little Mermaid’, ‘Pinocchio’ i la pròxima ‘Mulan’ de Niki Caro, que arribarà als cinemes el pròxim 21/08/20.

L’any passat, Disney va demostrar l’èxit dels seus esforços en l’adaptació dels seus films animats a live-action, amb ‘Dumbo’ de Tim Burton amb una taquilla de $353.284.621, ‘Aladdin’ de Guy Ritchie amb una taquilla de $1.050.693.953 i ‘The Lion King’ de Jon Favreau amb una taquilla de $1.656.943.394.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada