Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 29 de setembre del 2020

'The Craft: Legacy'.

Blumhouse Productions i Columbia Pictures han publicat el tràiler de ‘The Craft: Legacy’, revelant que el film estarà disponible abastament en PVOD aquest Holloween per un període de lloguer de 48H, així com una compra digital Premium a Nord-Amèrica a partir de la mitja nit del 28 d’Octubre. Es preveu l’estrena als cinemes en diversos territoris. A continuació podeu veure l’avanç juntament amb el cartell...

          


El film de Zoe Lister-Jones, de Blumhouse i Red Wagon Entertainment per a Columbia Pictures, és una continuació del èxit de culte ‘The Craft’ (1996), en el que un eclèctic quartet d’aspirants a bruixes adolescents obtenen més del que esperaven mentre es recolzen en els seus nous poders recent descoberts.

Escrit i dirigit per Zoe Lister-Jones, el film està protagonitzat per Cailee Spaeny (Bad Times at the El Royale, On the Basis of Sex), Gideon Adlon (The Society, Blockers, The Mustang), Lovie Simone (Selah & the Spades, Greenleaf), Zoey Luna (Pose, Boundless), Nicholas Galitzine (Cinderella), amb Michelle Monaghan i David Duchovny.

“Estic encantada de poder compartir The Craft: Legacy amb l’audiència de tot el món aquest Halloween”, va dir l’escriptora i directora del film, Zoe Lister-Jones. “Ha estat un veritable privilegi assumir un títol tan icònic. No puc esperar a que el món conegui a les increïbles dones joves que formen el nostre nou aquelarre”.

“Zoe Lister-Jones li ha donat un gir fascinant a la continuació de la franquícia The Craft, i Octubre és la temporada perfecte per això”, va dir el productor Jason Blum. “Estem encantats de que els nostres socis de Sony Pictures, estiguin mirant el panorama de manera oportunista aquest Halloween, per a que el públic ho vegi a casa als Estats Units”.

Zoe Lister-Jones escriu, dirigeix i és productora executiva de ‘The Craft: Legacy. Jason Blum produirà per a Blumhouse. El productor guanyador d’un Oscar, Douglas Wick (qui també va produir el film original) i Lucy Fisher produeixen per a Red Wagon Entertainment. Els productors executius són Andrew Fleming, qui va dirigir i coescriure el film original; Lucas Wiesendanger, de Red Wagon Entertainment; Daniel Bekerman; Beatriz Sequeira, Jeanette Volturno i Couper Samuelson per a Blumhouse; i Natalia Anderson.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada