Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 25 de setembre del 2020

'DC Series'.










Segons Deadline, les pròximes sèries produïdes per Greg Berlanti estan programades per començar producció en un futur pròxim. La més gran producció sembla a ser ‘Supergirl’, que començarà a filmar la seva sisena i última temporada (com ja explicava en la noticia seva individual) a Vancouver el pròxim dilluns 28 de Setembre “a l’espera d’un acord dels sindicats locals per a complir amb les pautes de prova de SAG que han resultat difícils”.

Les dates que es temptegen per a la producció de les altres sèries inclou: el 01 d’Octubre per a la setena temporada de ‘The Flash’, el 05 d’Octubre per a la sisena temporada de Legends of Tomorrow’, ambdues a Vancouver. ‘All American’ espera començar la seva tercera temporada el dilluns a Los Angeles, mentre que ‘Superman & Lois’, ‘Titans’ i ‘Kung-Fu’ estan programats per a mitjans d’Octubre. Mentre tant, ‘Stargirl’ filmarà la seva segona temporada a finals d’Octubre, mentre que la tercera temporada de ‘Doom Patrol’ provablement es comenci a filmar al Gener.

El mitjà assenyala que totes les dates podrien canviar en cas d’un altre brot de COVID-19.

A partir d’ara, Berlanti Productions té tres sèries en producció: ‘Batwoman’, que va començar a Vancouver el 3 de Setembre, ‘Riverdale’ que va començar el 14 de Setembre i la sèrie limitada de HBO Max, The Flight Attendant, que va reprendre el rodatge el 31 d’Agost després de que la producció s’aturés. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada