Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 2 de setembre del 2020

'Dad Stop Embarrassing Me'.

Netflix ha donat l’ordre d’una sèrie de comèdia de pare i filla protagonitzada per Jamie Foxx (Ray, Collateral, Just Mercy), titulada ‘Dad Stop Embarrassing Me’, el qual també en serà el productor executiu del projecte, segons Deadline.

‘Dad Stop Embarrassing Me’ està inspirat en la relació de Foxx amb la seva filla, Corinne Foxx, qui produirà al costat de Alex Avant.

Kyla-Drew (The Good Doctor, Jessie) està llesta per interpretar a la filla de Foxx. David Alan Grier (A Soldier’s Play, In Living Color) també protagonitzarà la comèdia al costat de Porscha Coleman (Silicon Valley, Ballers), Jonathan Kite (2 Broke Girls, Black Dynamite: The Animated Series), Heather Hemmens (Roswell: New Mexico, If Loving You Is Wrong) i Valente Rodriguez (Happily Divorced, The Geroge Lopez Show).

El càsting i la producció de la sèrie es va planejar inicialment per al mes de Febrer, abans de que esclates la pandèmia i aturessin producció. El showrunner original, Jim Patterson, suposadament va renunciar al projecte. Patterson va ser substituït per Bentley Kyle Evans (Martin, The Jamie Foxx Show). Evans va ser contractat inicialment com a consultor i ara actuarà com a productor executiu i showrunner. Tots els episodis de la sèrie seran dirigits per Ken Whittingham (Modern Family, Black-ish, Grace & Frankie).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada