Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 11 de setembre del 2020

'RoboCop Prequel Series'.












Durant una entrevista recent amb Moviehole.net, el coguionista de ‘RoboCop’, Ed Neumeier, va revelar que MGM està desenvolupant una sèrie de televisió en forma de preqüela de RoboCop centrada en el dolent del film Dick Jones (originalment interpretat per Ronny Cox) i el sorgiment de Omni Consumer Products.

“Estic treballant amb MGM en això. Té totes les coses interessants de RoboCop, excepte RoboCop”, va dir Neumeier. “Estic treballant amb aquests dos escriptors, Dave Parkin i Rob Gibbs, els quals van comprar aquesta idea a un productor de televisió amic meu, qui després me la va dur. El primer cop que ho vaig escoltar, vaig saber que era una idea genial perquè podia veure moltes coses que es podien fer amb ell. És un personatge interessant”.

Quan se li va preguntar si la sèrie seria “satírica sobre la política i la societat” com el film original, Neumeier va dir: “Existeix la idea de fer coses sobre els negocis i l’aplicació de la llei en la ciutat de Detroit un minut i mig en el futur, seria una forma de fer tota mena d’històries sobre negocis i tecnologia, Silicon Valley, corporacions, serpents en uniforme, policies, tot això. És un tapis meravellós i ric.

“Així que hem estat parlant d’això i crec que tenim una història interessant. És divertit treballar amb una versió més jove de Dick Jones que coneixem de RoboCop. És un depredador corporatiu actualitzat [en el film] però ningú necessàriament comença essent el dolent. Així que es tractarà de l’evolució de Richard Jones a Dick Jones, la història de OCP i com el món avança cap al futur, com es comporta el món empresarial”.

Neumeier va afegir que “és sorprenent la quantitat de persones a les que s’ha de convèncer” per a que es doni l’ordre d’una sèrie, però espera poder “trobar socis” per a fer l’episodi pilot.

MGM ha tingut una seqüela de RoboCop en procés des de fa algun temps, titulada ‘RoboCop Returns’, que inicialment anava a ser dirigida per Neill Blomkamp abans de que el cineasta anuncies que ja no estava vinculat al projecte.

El film clàssic original de ‘RoboCop’ de Paul Verhoeven de 1987, va estar protagonitzat per Peter Weller com l’oficial Alex Murphy, qui és brutalment assassinat en el compliment del deure i finalment és ressuscitat com el lluitador contra el crim cyborg. El film va recaptar $53M en la taquilla i va obtenir tres nominacions als Oscar, guanyant el de Millor Edició en Efectes de So. Weller va tornar per a la seva seqüela de 1990 ‘RoboCop 2’, dirigida aquest cop per Irvin Kershner (The Empire Strikes Back) amb un guió coescrit amb l’escriptor de còmics Frank Miller, el qual va recaptar $45M i no va ser tan ben rebuda.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada