Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 14 de setembre del 2020

'The Trial of the Chicago 7'.

No havia escrit abans sobre aquest film d’estrena a Netflix, però ara que ha sortit el tràiler escric sobre el film. Netflñix ha publicat el teaser tràiler del pròxim film del cineasta guanyador d’un Oscar Aaron Sorkin, un drama oportú anomenat ‘The Trial of the Chicago 7’, que ens ofereix el primer avenç del repartiment farcit d’estrelles que inclou a Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen i Yahya Abdul-Mateen II, i com els seus personatges lluiten per els seus drets. El film està programat per estrenar-se en cinemes seleccionats aquest mes de Setembre i estarà disponible per al servei de streaming el pròxim divendres 16 d’Octubre, exclusiu a Netflix. A continuació podeu veure’n el tràiler i també un cartell...

           

          


Basat en una història real, ‘The Trial of the Chicago 7’ segueix als manifestants que van irrompre en la convenció del partit demòcrata de 1968 amb un “rua” contra la guerra de Vietnam que es va tornar desagradable. Els manifestants van llençar maons, la policia va respondre amb gasos lacrimògens i el centre de Chicago es va veure envoltat en flames. Els tocs de queda sols van intensificar la violència.

Després dels enfrontaments, investigadors independents van culpar a vuit policies i vuit manifestants, inclòs Abbie Hoffman, que ja havia interromput la Bossa de Nova York amb pluja de diners falsos. La policia no va ser acusada però els manifestants van ser acusats de incitar un motí. Un va ser empresonat per desacatament, deixant als set per lluitar contra els càrrecs.

El segon intent de Sorkin com a director comptarà amb el guanyador d’un Oscar Eddie Redmayne (Fantastic Beasts franchise) com a Tom Hayden, el nominat al Oscar Sacha Baron Cohen (Who is America?) com a Abbie Hoffman, Jeremy Strong (Succession) com a Jerry Rubin, el nominat al Globus d’Or Joseph Gordon-Levitt (Snowden) com a Richard Schultz, Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman) com a Bobby Seale, Alex Sharp (The Hustle) com a Rennie Davis i Kelvin Harrison Jr. (Luce, Waves) com a Fred Hampton. També hi trobarem en el repartiment a Michael Keaton, William Hurt, Thomas Middleditch, John Carroll Lynch, Daniel Flaherty, Noah Robbins, Mark Rylance, J.C. MacKenzie i Max Adler, qui també en serà el productor executiu.

El film també serà produït per Matt Jackson, Marc Butan i Anthony Katagas. ‘The Trial of the Chicago 7’ serà produït pel nominat al Oscar Marc Platt (Bridge of Spies, La La Land), Stuart Besser i Tyler Thompson.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada