Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 30 de setembre del 2020

'Uglies'.

Des de Deadline ens informen de que la nominada al Globus d’Or Joey King (the Act, The Kissing Booth de Netflix) protagonitzarà i en serà la productora executiva de l’adaptació de Netflix de ‘Uglies’, basada en la novel·la de fantasia distòpic més venuda internacionalment de Scott Westerfield. McG (The Babysitter, The Babysitter: Kill Queen, Rim of the World) està adjunt per a dirigir el projecte. 

La història es desenvolupa en un món, en el que una operació obligatòria als setze anys esborra les diferències físiques i fa que tot el món sigui bonic al ajustar-se a un estàndard ideal de bellesa.

Segons el mitjà, King ha estat una fan de la sèrie durant molt de temps i ha estat “agressiva” alhora de aconseguir el paper principal de l’adaptació cinematogràfica un cop que el servei de streaming va adquirir els drets de la novel·la de Westerfield. LA productora executiva i showrunner de Grey’s Anatomy, Krista Vernoff (Station 19, Rebel) està adaptant el guió.

Jamie King i Westerfield també seran productors executius al costat de Joey King. John Davis i Jordan Davis per a Davis Entertainment Company produiran al costat de Robyn Mesinger per a Anonymous Content, Dan Spilo per a Industry Entertainment i McG i Mary Viola a través de la seva companyia Wonderland.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada