Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 5 de setembre del 2024

'Blood On Snow'.

El nominat al Oscar Tom Hardy i el guanyador d’un Globus d’Or, Aaron Taylor-Johnson han signat per a protagonitzar el repartiment de Blood On Snow, la pròxima adaptació cinematogràfica de la novel·la de suspens policial del mateix nom de Jo Nesbo. El projecte prové del director de No Time to Die, Cary Fukunaga.

S’espera que Hardy i Taylor-Johnson interpretin els papers respectius d’un líder de la colla anomenat el Pescador i un assassí a sou de confiança anomenat Olav. De moment, ambdós actors seran vistos en pel·lícules d’alt perfil, incloses les pròximes pel·lícules de Marvel de Sony, Venom: The Last Dance i Kraven the Hunter, respectivament. Hardy també està vinculat a protagonitzar el thriller d’acció Havoc amb Timothy Olyphant. En quant a Taylor-Johnson, serà un dels protagonistes de la pel·lícula Nosferatu de Robert Eggers amb Bill Skarsgard i en la seqüela de terror de Danny Boyle 28 Anys Desprès amb Cillyan Murphy.

“La emocionant història es desenvolupa a Oslo als anys 70’s, on dos líders de colles rivals, Hoffman i el Pescador (Hardy), competeixen pel control”, es pot llegir en la sinopsis (a través de Deadline). “El sicari de confiança de Hoffman, Olav (Johnson), és un assassí fred i eficient, perfecte per al treball. Però sota el seu despietat exterior s’amaga una intel·ligència inesperada i un codi moral irrompible motllurat per una infància complicada...Quan a Hoffman ordena que assassinin a la seva pròpia esposa, els principis de Olav xoquen amb la seva lleialtat. Enlloc de prémer el gallet, trama un pla que el converteix en el pròxim objectiu de Hoffman i sense cap lloc segur on anar, Olav forma una aliança incòmode que el col·loca al cor de la mortal guerra de colles de Oslo. Olav, que algun cop va ser un violent executor, l’elecció de olav el converteix en un heroi improbable en un món on cap bona acció queda sense castigar”.

Blood On Snow estarà dirigida per Fukunaga a partir d’un guió escrit per Nesbo amb revisions de Ben Power. La pel·lícula serà produïda per Hardy, Fukunaga, Nesbo, Niclas Salomonsson, Hayden Lautenbach, Mike Larocca i Michael Schaefer. La producció executiva estarà a càrrec de Tallulah Fairfax, així com de Damiano Tucci, Sophia Banks i Tiziano Tucci. La producció està prevista que comenci a finals d’aquest any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada