Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 12 de setembre del 2024

'Red Sonja'.

Ha passat força temps des de que vam tenir actualitzacions oficials sobre el reinici de Red Sonja de Millennium Films, però la pàgina de Instagram de la pel·lícula ara ha compartit una nova fotografia darrera de els càmeres de l’actriu de Revenge, Matilda Lutz, com la Diablesa amb una espasa.

Com pots veure, l’armadura de Lutz és força fidel a les representacions posteriors del personatge als còmics (el mini bikini de malla mai anava a succeir) i també sembla lluir la pintura facial característica de Sonja.

Desprès de més d’una dècada intentant que el projecte avancés amb diversos guionistes i directors en diferents etapes, Millenium finalment va aconseguir posar en producció el seu reinici de Red Sonja el 2022, amb el director de Solomon Kane, M.J. Bassett, en la direcció i Lutz prenent el relleu de l’actriu de Ant-Man and the Wasp i Thunderbolts*, Hannah John Kamen, com la terrible guerrera protagonista.

El primer tràiler es va projectar per als assistents a la Comic-Con de San Diego de l’any passat, però encara no hem vist cap metratge. Amb sort, aquesta nova presa darrera de les càmeres, li seguirà en breu un avanç.

L’any passat, mentre parlava amb Collider sobre la pel·lícula, el productor Les Weldon va prometre que “els fans podran veure-la aviat”.

“Ja quasi hem acabat amb l’edició. Aquesta pel·lícula és molt realista i té arrels molt profundes, però hi ha un parell de seqüencies en les que tenim que aconseguir que l’animació per ordinador sigui l’adequada per a que no la miris i diguis: ‘Oh, aquesta criatura no estava del tot allà’. Així que hem acabat la pel·lícula i estem llestos per a passar a la següent part de la publicació”.

Quan se li va preguntar com es compara Red Sonja amb l’altre reinici pròxim en el que està involucrat, Hellboy: The Crooked Man, Weldon va anomenar que aquesta serà “una versió una mica més obscura del que podríem esperar”.

“Bé, Red Sonja també és una mica, no vull dir una versió més obscura, però una mica més obscura del que podríem esperar, certament en comparació amb la Red Sonja original. Volem ser molt curosos amb els gràfics generats per ordinador per a assegurar-nos de que es facin correctament i que li facin un favor a la pel·lícula en lloc de perjudicar-la”.

No seria difícil ser més crua que l’original, però no sembla que aquesta adaptació hagi de ser massa obscura.

Durant una entrevista de 2022, Bassett va revelar que va decidir alterar un aspecte clau de la història de Sonya: la seva brutal violació per part d’enemics rondadors.

“No m’interessen les dones fictícies que utilitzen [la violació] com a motor de motivació”, va dir. “No és una motivació forta. Ella és sols un esser humà en el món de la feminitat”.

Red Sonja també compte amb Wallis Day com a Annisia, Robert Sheehan com a Draygan, Michael Bisping com a Hawk, Martyn Ford com el General Karlak i Eliza Matengu com a Amarak.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada