Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 4 de setembre del 2024

'Lanterns'.


A principis d’aquesta setmana, ens vam assabentar de que Josh Brolin, protagonista de Avengers: Infinity War i Deadpool 2, està en el punt de mira per el paper de Hal Jordan a Lanterns de HBO.

Si bé havíem escoltat que DC Studios vol un actor gran per a interpretar al heroi, l’expectativa era que Hal tindria uns 40 anys com a màxim; en canvi, el membre de Green Lantern Corps és clarament un veterà i potser es converteixi en el dolent Parallax més aviat que tard.

Desprès de les notícies sobre Brolin, hem escoltat que Ewan McGregor (Moulin Rouge, Obi-Wan Kenobi) i Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club, The Gentlemen), també estan a la llista per al paper principal i Nexus Point News ha compartit un altre actualització.



Sembla ser que, Chris Pine (Wonder Woman 1984) i Timothy Olyphant (The Mandalorian) també estan a la llista de candidats de DC Studios per al paper de Hal i tot i que McConaughey està a la llista, no és el preferit si Brolin diu que no.

En canvi, és Pine, l’actor més conegut per Star Trek i per interpretar a Steve Trevor en la franquícia Wonder Woman.

Per a posar-ho en context, Brolin té 56 anys, Pine en té 44, McGregor té 53, Olyphant té 56 i McConaughey en té 54. Això és una gran diferència d’edat entre Pine i els altres actors que estan en el punt de mira per al paper, tot i que encara està per veure quan canviarà potencialment la representació de Hal a la pantalla.

A les xarxes socials hi ha hagut descontentament pel fet de que Hal tingui 50 anys i molts fans argumenten que això tanca la porta a que algun cop s’uneixi a la Lliga de la Justícia. Natahn Fillion, qui interpreta a Guy Gardner a Superman, té 53 anys, pel que sembla que el pla és que ell i Hal siguin veterans i John Stewart un nouvingut al Cos (Kyle Rayner segurament els seguirà aviat).

Lanterns de DC Studios segueix al nou recluta John Stewart i a la llegenda de Lantern, Hal Jordan, dos policies intergalàctics que es veuen al vell mig d’un obscur misteri terrestre mentre investiguen un assassinat en el cor dels Estats Units.

Chris Mundy (True Detective: Night Country) és el showrunner i productor executiu i escriurà Lanterns al costat de Damon Lindelof (Watchmen) i el guionista de còmics Tom King (Supergirl).

Quan es va revelar per primer cop l’equip creatiu de Lanterns, James Gunn i Peter Safran, com a copresidents i codirectors executius de DC Studios, van compartir una declaració conjunta que deia: “Estem encantats de portar aquest títol seminal de DC a HBO amb Chris, Damon i Tom al capdavant”.

“John Stewart i Hal Jordan són dos dels personatges més atractius de DC i Lanterns els dona vida en una història de detectius original, que és una part fonamental del univers de DC unificat que estrenarem el pròxim estiu amb ‘Superman’”.

Lanterns encara no té una data d’estrena confirmada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada