Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 2 de setembre del 2024

'Queer'.

Queer, la pròxima col·laboració de Daniel Craig amb el cineasta Luca Guadagnino, finalment ha trobat un distribuïdor als Estats Units. La pel·lícula s’inspira en una novel·la de William S. Burroughs del mateix nom i estarà disponible per a la seva visualització als Estats Units a través de A24. Queer es desenvolupa a la ciutat de Mèxic dels anys 50 i segueix el viatge solitari d’un expatriat estatunidenc anomenat William Lee. La seva vida canvia significativament quan un jove estudiant anomenat Eugene Allerton anuncia la seva arribada a la ciutat.

Això és el que van dir Daniel Craig i Luca Guadagnino, sobre aquest nou desenvolupament.

La companyia d’entreteniment estatunidenca ha adquirit oficialment els drets de distribució del drama romàntic històric. La notícia va ser seguida per un missatge de felicitació conjunt de Daniel Craig i Luca Guadagnino, els quals van expressar el seu entusiasme per l’associació de Queer amb A24.

Segons Variety, tan Craig com Guadagnino van transmetre que han trobat el millor soci per a distribuir la seva pel·lícula. “Queer és una labor d’amor i no podríem estar més emocionats de que la nostre pel·lícula hagi trobat una llar en un estudi tant atrevit, vital i pioner com A24”, van dir. “És un gran honor per a nosaltres finalment donar vida a la llegendària novel·la de Burroughs a la gran pantalla per primer cop i sentim una immensa gratitud i emoció de poder presentar-la al costat dels apreciats col·laboradors. No podríem demanar millors socis en aquest viatge”.

L’acord entre l’equip darrera de Queer de Daniel Craig i A24 va ser facilitat per la CAA Media Finance. El projecte ha estat produït per un grup d’equips col·laboradors, inclòs Fremantle. Andrea Scrosati, qui n’és director d’operacions del grup Fremantle, també va reaccionar a l’actualització amb una actitud emocionada.

“Estem encantats de que Queer, una veritable fita en la cinematografia i la narració, s’estreni als Estats Units de la mà de A24”, va afirmar Scrosati. “A24 és el soci perfecte per a la bonica i tendre pel·lícula de Luca Guadagnino i tots estem desitjant tornar a treballar amb el seu brillant equip”.

Està previst que Queer arribi als cinemes aquest any. Tot i això, el seu debut mundial es produirà principalment en el 81st Venice Film Festival el 03 de setembre d’enguany. A més a més de Daniel Craig, la pel·lícula també està protagonitzada per Drew Starkey, Lesley Manville, Jason Schwartzman, entre d’altres en papers fonamentals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada