Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 11 de setembre del 2024

'Masters of the Universe'.


Mentre Amazon MGM i Mattel segueixen cercant actors per els papers principals en la pròxima versió d’acció en viu de Masters of the Universe, és possible que sapiguem quin actor està essent temptat per a interpretar al dolent Skeletor.

Segons Jeff Sneider, ni més ni menys que Jared Leto ha rebut la oferta per al paper.

Leto és molt conegut pels fans de CBM, ja que va interpretar al Joker a Suicide Squad de David Ayer i al dolent protagonista del Univers de Sony dels personatges Marvel, Morbius. També va aparèixer a Blade Runner 2049 i té un paper clau en la pròxima pel·lícula de Disney Tron: Ares.

Si accepte, Leto s’unirà a Nicholas Galitzine (Purple Hearts, Red, White & Royal Blue, The Idea of You) com el Princep Adam/He-Man, a l’ex alumne de Riverdale Camila Mendes com la seva mà dreta i (possible) interès amorós, Teela i a la recentment escollida Alison Brie (Glow, Community) com la segona al comandament de Skeletor, Evil-Lyn.

Rumors anteriors afirmaven que Sacha Baron Cohen (Borat, Les Misérables) era el candidat a interpretar al icònic dolent.

El nèmesi de He-Man va ser interpretat per Frank Langella en la pel·lícula d’acció real anterior i la llegenda de Star Wars, Mark Hamill, li va posar veu en la recent sèrie animada Masters of the Universe: Revelation de Netflix.

Desprès de nombrosos començaments en fals, Netflix estava llest per a desenvolupar una versió cinematogràfica de l’estimada sèrie animada el 2022, però recentment ens vam assabentar de que l’últim intent de fer enlairar el projecte també s’havia quedat pel camí.

Tot i això, més tard ens vam assabentar de que Amazon/MGM Studios havia adquirit la pel·lícula, i que el director de Bumblebee, Tarvis Knight, estava en converses per a dirigir. La pel·lícula ara està programada per arribar als cinemes el 05 de juny de 2026.

Chris Butler ha reescrit el guió a partir d’un esborrany inicial de David Calaham (Shang-Chi i la Llegenda dels Deu Anells). Anteriorment, els germans Ne (La Ciutat Perduda) estaven assignats per a dirigir.

Recentment es va revelar una sinopsis actualitzada; sembla que aquesta adaptació farà com a mínim un canvi important en la història establerta.

La història segueix al “Príncep Adam, de 10 anys, que es va estavellar a la Terra en una nau espacial i va perdre la seva màgica espasa de poder, l’únic vincle amb la seva llar a Eternia. Desprès de rastrejar-la quasi dues dècades desprès, el príncep Adam és dut de retorn a través de l’espai per a defensar el seu planeta natal contra les forces malignes de Skeletor. Però per a guanyar a un dolent tant poderós, el príncep Adam primer haurà de descobrir els misteris del seu passat i convertir-se en He-Man: l’home més poderós del univers!”.

Hi ha hagut diverses versions diferents sobre l’origen del príncep Adam en les diverses sèries animades de televisió i còmics, però aquesta és la primera vegada que el personatge creixerà a la Terra abans de tronar a Eternia com a adult, tot i que la pel·lícula d’acció real dels 80’s protagonitzada per Dolph Lundgren s’ambienta principalment a la Terra.

Todd Black, Jason Blumenthal i Steve Tisch produiran, al costat de DeVon Franklin.

Segons s’informa, Netflix es va gastar quasi 30 milions de dòlars en costes de desenvolupament durant dos anys treballant en el projecte, abans de decidir retirar-se quan el pressupost, originalment estava establert en més de $200M, no va poder reduir-se significativament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada