Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 20 de setembre del 2024

'The Batman: Part II'.


Tot i l’estrena de DC Studios i el nou DCU, Matt Reeves aparentment està avançant amb “The Batman Epic Crime Saga”, com estava planificat.

El Pingüí s’ha estrenat amb excel·lents crítiques a HBO ahir a la nit, mentre que The Batman-Part II està a tant sols un parell d’anys de distància. Parlant amb EntertainmentWeekly, l’escriptor i director va començar abordant l’expansió de la franquícia dels cinemes a la televisió.

“Sempre em vaig voler assegurar de que cadascuna de les pel·lícules que vam fer amb Rob, que l’arc central, l’arc emocional de la història fos Batman i Bruce”, va explicar. “Desprès, quan estava parlant amb Warner Bros. sobre signar per a la televisió, vaig dir que el que em resultaria emocionant es prendre personatges [quan] no hi ha prou espai en una pel·lícula per a cobrir la seva història en la seva totalitat i profunditzar realment en ells”.

“Vull que tot sigui aquesta èpica criminal de Batman”, va afegir Reeves. “En el procés d’esbrinar què és quelcom, evoluciona. Quan estava descrivint el que volíem fer, crec que [el director executiu de HBO] Casey [Bloys] no volia que fóssim massa protectors dels personatges principals, com si sols fóssim a fer-los a les pel·lícules. El que vaig fer bé en aquell moment”.

Un projecte que aparentment va evolucionar com a mínim un parell de vegades, va ser una sèrie ambientada en el GCPD que girava al voltant a un policia corrupte. Més tard ens vam assabentar de que tenia vincles amb Arkham Asylum abans de convertir-se en una sèrie ambientada íntegrament en la institució en la que personatges com El Joker i L’Enigma consideren la seva llar.

“Les coses de les que estem parlant [ara] són versions evolucionades d’aquestes coses”, va reconèixer Reeves. “No és que simplement no hagi funcionat. Va ser com  que vam necessitar evolucionar això. Ho descriuria menys com quelcom que no va funcionar i més com quelcom que encara està en camí d’arribar al seu destí”.

Reiterant que Batman no apareix en la sèrie El Pingüí, el cineasta va admetre que és possible que veiem al Cavaller Fosc de Robert Pattinson a la petita pantalla en algun moment.

“Això no volo dir que mai hi haurà una aparició de Batman o Bruce o quelcom així [en una sèrie futura”, va assenyalar. “Lauren i jo vam parlar: Volem trobar la manera de que Rob estigui d’alguna manera en aquesta sèrie? Però això va ser una idea d’última hora”.

En quant a com estan les coses amb The Batman- Part II, Reeves va confirmar que el guió està acabat i que la producció comença el pròxim any.

“Oz es converteix en un dels punts d’entrada de la pel·lícula. No puc dir-te cap a on va a partir d’aquí, excepte que estem  molt emocionats amb això”, va fer broma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada