Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 20 de setembre del 2024

'One Piece Season 2'.


Seguim amb les notícies de la segona temporada de One Piece, si ahir us anunciava la incorporació de Joe Manganiello per a interpretar a Crocodile, i a Lera Abova com a Nico Robin; avui la notícia és sobre un membre que apareixerà en aquesta segona temporada, ni més ni menys que el primer cop d’ull al futur metge de la tripulació del Barret de Palla Tony Tony Choper, bé tot i que com veureu a continuació tan sols ens donen un petit tastet.

En la Geeked Week de Netflix, Matt Owens, co-showrunner de One Piece, va presentar un clip amb la primera lectura de guió per a la segona temporada. Iñaki Godoy, qui interpreta a Monkey D. Ruffy a la sèrie, apareix en el clip i convida a l’audiència a entrar, mentre ell, els seus companys del repartiment i l’equip es preparen per a profunditzar en el guió de la segona temporada. Cap al final del metratge, Godoy els hi diu als espectadors: “Nois, no em puc creure qui està aquí per a fer el seu debut a la segona temporada”. Afegeix: “Mireu això”, abans de que l’escena canviï a en Chopper.

Com indica el clip (que l’han eliminat de X), Chopper provablement apareixerà com un personatge CGI. Encara es desconeix qui li posarà veu. Tot i que gràcies a DiscussingFilm, en tenim una imatge que us deixo a continuació...

Chopper és un dels personatges més estimats tant de la sèrie manga de llarga durada de Eiichiro Oda, com dels seu anime. Inicialment un ren, Chopper consumeix la fruita del diable Hito Hito no Mi i obté la capacitat de transformar-se a voluntat en un humà o en un híbrid ren-humà. Com he dit més amunt, és el metge de la tripulació del Barret de Palla i té un ampli coneixement de la medicina.

Si bé Netflix podria no haver revelat qui posarà la veu al personatge, han anunciat que diversos altres membres del repartiment s’uneixen a aquesta segona temporada. Això inclou a Katey Sagal com la Dra. Kureha, Joe Manganiello com a Mr.0/Crocodile, Sendhil Ramamurthy com a Nefertari Cobra, Charithra Chandran com a Miss Dimecres i David Dastmalchian com a Mr.3, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada