Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 19 de setembre del 2024

'One Piece Season 2'.


Netflix ha donat la benvinguda al ex alumne de True Blood, Joe Manganiello i a l’actriu de Anna, Lera Abova, al repartiment de la segona temporada de One Piece. La producció està en marxa a Sud-àfrica. (via Comicbook.com)

Manganiello ha estat escollit per a interpretar al antagonista Mr. Crocodile, que serà presentat com un dels Set Senyors de la Guerra del Mar i el líder del sindicat Baroque Works. Mentre tant, Abova interpretarà el paper preferit dels fans de Miss All Sunday/Nico Robin, que serà presentada com la mà dreta de Crocodile. De la mateixa manera que Ruffy, ambdós personatges són usuaris de les fruites del diable. A la sèrie original de Manga i Anime, Robin eventualment es convertirà en un membre important dels Pirates del Barret de Palla.




La segona temporada tronarà a estar protagonitzada per Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy) mentre navega pels mars amb la seva colla del Barret de Palla; l’espadatxí Rorono Zoro (Mackenyu), la cartògrafa Nami (Emily Rudd), el narrador Usopp (Jacob Romero) i el Chef Sanji (Taz Skylar). Luffy somia en convertir-se en el Rei dels Pirates i trobar el misteriós tresor del infame pirata Gold Roger, el One Piece”.

La sèrie està escrita i produïda per Steven Maeda (The X-Files) i Matt Owens (Agents of S.H.I.E.L.D) i Owens i Joe Tracz seran els showrunners de la segona temporada.

A més a més de Manganiello i Abova, la segona temporada incorporarà a Daniel Lasker com a Mr. 9, Camrus Johnson com a Mr. 5, Jazzara Jaslyn com a Miss Valentine, David Dastmalchian com a Mr. 3, Werner Coetser com a Dorry, Brendan Murray com a Brogy, Clive Russell com a Crocus, Callum Kerr com a Smoker, Julia Rehwald com a Tashigi, Rob Colletti com a Wapol, Ty Keogh com a Dalton, Sendhil Ramamurthy interpretarà a Nefertari Cobra i Charithra Chandran que interpretarà a Miss Dimecres.

La segona temporada també comptarà amb altres personatges que tornen per aquesta temporada, com ara Ilia Isorelys Paulino com a Alvida, Jeff Ward com a Buggy i Michael Dorman com a Gold Roger.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada