Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 8 de setembre del 2024

'Marvel Series'


Gràcies a Alex Pérez de The Cosmic Circus, tenim alguns rumors emocionants sobre els plans de Marvel Studios per als seus superherois de carrer.

Abans d’entrar en matèria, el Insider comparteix una petita actualització sobre els plans de la temporada 2 de Hawkeye. Revela que una de les principals idees en aquest moment és que Kate Bishop (Hailee Steinfeld) tingui un paper molt més important a la sèrie. Tot i això, sols està “en desenvolupament” i no té llum verda oficial.

En quant a Daredevil, ‘L’Home Sense Por’ del UCM suposadament es convertirà en “una porta d’entrada a noves històries per als superherois de carrer”. Algunes de les possibilitats que s’estan considerant per a projectes futurs són les col·laboracions amb Moon Knight (Oscar Isaac) i Black Widow (Florence Pugh).

Abans de que això succeeixi, tenim dues temporades de Daredevil: Born Again que esperar; Bullseye i The Punisher apareixeran en la segona temporada, si es creu en aquesta informació i el paper de Frank Castle serà molt més important en la següent tanda d’episodis.

Tornant a Bullseye, suposadament farà quelcom que enfadarà molt a Matt Murdock.

Al parlar d’això, Pérez diu: “[Matt] es veurà més pressionat que en la sèrie de Netflix, degut a l’amenaça de que Muse arribi a Nova York Fisk com a alcalde, els justiciers il·legalitzats i Matt essent atacat des de tots els angles de la seva vida degut a aquestes històries”.

I afegeix: “Les històries bàsiques de nivell de carrer seran quelcom que podrem apreciar en els pròxims anys de Marvel. Hawkeye, Ms. Marvel, Echo i Daredevil: Born Again, han estat tant sols el principi d’un arc argumental molt més gran que s’explorarà més a fons un cop que Secret Wars fos aquest el camí”.

Si bé creu que això no és Marvel Knights, hi ha plans per a un equip estil Defenders i endevina què, pot incloure algunes acres conegudes: Luke Cage de Mike Colter, Iron Fist de Finn Jones i Jessica Jones de Krysten Ritter.

“Si, Marvel Studios vol que els tres tronin”, afirma Pérez. “Tot i això, els seus rols variaran segons el personatge i el canvi més significatiu s’aplicarà a Danny Rand”.

Donar-li un altre oportunitat a els Defensors és una decisió intrigant per part de Marvel, especialment quan els personatges podrien ser substituïts tant fàcilment. Tot i així, aprofitar la seva història no és res dolent i el fet que els fans han acollit a Daredevil, no hi ha raó per a creure que no faran el mateix amb aquest trio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada