Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 3 de setembre del 2024

'The Chronicles of Narnia'.


S’ha publicat una nova actualització sobre l’adaptació de Les Cròniques de Narnia, en el gegant del streaming Netflix i dirigida per Greta Gerwig. Amb el projecte en producció des de fa anys a Netflix, s’ha informat de que un nou membre s’ha unit al repartiment d’aquest esperat reinici. Es parla de que l’actor Louis Partridge ara és una part integral del repartiment de l’adaptació de Narnia de Netflix. A continuació estan tots els detalls sobre el càsting de Partridge i el seu suposat paper que els fans podrien voler saber.

Segons Teen Vogue, els detalls del paper encara no s’han fet públics, però a IMDb han acreditat al personatge de Partridge com Diggory Kirk. Per tant, tot i que els detalls no estan confirmats, els fans poden esperar que succeeixin algunes coses emocionants d’aquesta unió. L’anunci de la incorporació de Partridge a la pel·lícula dirigida per Gerwig, ha estat realitzada per Deadline.

El desenvolupament de l’adaptació de Les Cròniques de Narnia, va començar al 2018, amb la directora de Barbie a càrrec de la direcció d’aquest projecte monumental. A més a més, Netflix ha decidit que dues pel·lícules formin part d’aquest acord. La plataforma de streaming va adquirir els drets del llibre el 2018 de mans de C.S. Lewis, l’escriptor de Les Cròniques de Narnia.

Gerwig va expressar el seu entusiasme per treballar en un projecte com aquest i va parlar amb Time el febrer d’enguany. Va dir: “De nena, acceptes tot l’assumpte: estàs en aquesta terra de Narnia, hi ha faunes i desprès apareix el Pare Noel. Ni tant sols se t’acut que no és quelcom esquemàtic. M’interessa abraçar la paradoxa dels mons que va crear Lewis perquè això és el que els fan tant atractius”.

Protagonitzada per Louis Partridge, Les Cròniques de Narnia de Netflix serà la quarta adaptació cinematogràfica de la obra de C.S. Lewis. Les adaptacions anteriors inclouen tres pel·lícules el 2005, el 2008 i el 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada