Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 10 de setembre del 2024

'Spider-Man 4'.


Des de que vam saber que el director de Spider-Man: No Way, Jon Wats, no tornaria per a dirigir la pròxima pel·lícula de la franquícia, han circulat rumors per internet sobre qui podria ser l’encarregat de dirigir-la, amb Justin Lin (Fast & Furious), Drew Goddard (The Cabin in the Woods) i Adil El Arbi i Bilall Fallah (Ms. Marvel, Bad Boys Ride or Die).

Ara, tenim la confirmació de que Spider-Man 4 (No és el títol oficial) ha trobat al seu director, en el director de Shang-Chi i la llegenda dels Deu Anells, Destin Daniel Cretton.

Si bé el nom de Cretton havia sorgit, es pensava que era el menys provable per acceptar el treball considerant els compromisos amb diversos altres projectes, inclosa una seqüela de Shang-Chi (a la que encara està vinculat). Segons THR, quan Cretton va abandonar Avengers: The Kang Dynsaty (ara titulada Avengers: Doomsday), Marvel estava decidida a “trobar-li un altre pel·lícula”, i que hagi aconseguit la direcció de Spider-Man es considera un “vot de confiança per el seu treball a Wonder Man”.

El comunicat també confirma que “Spider-Man 4 està en marxa, no a pas de tortuga sinó a tota màquina i es rodarà a principis del any que ve”.

Recordem que els guionistes de No Way Home, Chris McKenna i Erik Sommers, estan escrivint el guió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada