Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 8 de setembre del 2024

'Vision'.


El repartiment de Vision s’està expandint i des de THR ens informen de que Todd Stashwick (Star Treck: Picard) s’ha unit al repartiment de la sèrie de Disney+.

El personatge de Stashwick és desconegut per ara, però al unir-se a la sèrie, es reunirà amb Terry Matalas, ex showrunner de Star Trek: Picard i ara líder de la sèrie Vision.

Marvel du temps desenvolupant una sèrie de Vision; tot i això, anteriorment estava treballant en la sèrie la creadora de WandaVision, Jac Schaefer. Schaefer ara està treballant en el pròxim spin-off de WandaVision, Agatha All Along, que s’estrenarà el pròxim mes de setembre.

Els detalls de la trama de la sèrie, segueixen essent un secret per ara. Encara no s’ha anunciat cap altre repartiment que l’actor principal.

Stashwick s’unirà al repartiment que inclou a Paul Bettany i James Spader, que ambdós repetiran els seus respectius papers, com a Vision i Ultron.

A Avengers: Age of Ultron, la IA de J.A.R.V.I.S va ser carregada en un cos fet de vibranium i amb una mica d’ajuda de la gemma de la ment, es va convertir en el superheroi conegut com Vision. Bettany va continuar interpretant el paper a Capità Amèrica: Guerra Civil de 2016 i Venjadors: Guerra Infinita de 2018, en l’última de les quals va morir a mans de Thanos.

Tot i això, a WandaVision van tornar dues versions diferents de Vision: una d’elles creació espectral feta per Wanda Maximoff (Elisabeth Olsen) i l’altre era un androide reconstruït que no recordava res dels seus records anteriors.

“La nova sèrie es desenvoluparà desprès dels esdeveniments, mentre Vision, el fantasma, presumiblement explora el seu nou propòsit a la vida”, segons l’article de Variety.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada