Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 6 de setembre del 2024

'Wolf Man'.

El primer avanç oficial de Wolf Man ja està aquí, i mostra un avanç del reinici del icònic dolent de terror de Blumhouse i el director Leigh Whannell.

L’avanç de Wolf Man no revela massa, però mostra a les estrelles Christopher Abbott i Julia Garner travessant els seus propis canvis estressants. Per a Abbott, això significa convertir-se en l’home llop protagonista, mentre que per a Garner significa tractar de mantenir a la seva família fora de perill.

El reinici de Wolf Man està programat per arribar als cinemes el 17 de gener de 2025.

A continuació podeu veure’n l’avanç...

          

          

Leigh Whannell va dirigir anteriorment la nova versió de The Invisible Man de Blumhouse. Ha coescrit el guió de Wolf Man amb Corbett Tuck, Lauren Schuker Blum i Rebecca Angelo. Segons la informació, la nova versió moderna es centrarà en una família que està essent aterrida per un depredador letal.

La pel·lícula estarà protagonitzada per julià Garner, Christopher Abbott i Sam Jaeger, entre d’altres. Abans de l’elecció de Abbott, el nominat al Oscar Ryan Gosling estava originalment vinculat al paper principal. Tot i abandonar el projecte, Gosling segueix essent productor executiu al costat de Ken Kao, Bea Sequeira, Mel Turner i Whannell. Està produïda per Jason Blum.

Whannell és conegut per escriure diverses pel·lícules de terror de James Wan, incloses Saw de 2004, Dead Silence de 2007 i Insidious de 2010. VA fer el seu debut com a director l’any 2015 amb Insidious: Chapter 3, abans de dirigir Upgrade de 2018 i més recentment, The Invisible Man de 2020 amb Elisabeth Moss. També va rebre una acreditació per la història de Insidious: The Red Door de 2023, que va estar dirigida per Patrick Wilson.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada