Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 10 de setembre del 2024

'Caught Stealing'.

El nominat al Emmy Vincent D’Onofrio ha estat escollit per a unir-se al repartiment de Caught Stealing, el pròxim thriller policial de Sony Pictures dirigit per Darren Aronofsky.

D’Onofrio interpretarà un dels papers secundaris de la pel·lícula. Tot i això, els detalls addicionals sobre el seu personatge es mantenen en secret. La seva elecció es produeix abans del seu esperat retorn com a Wilson Fisk/Kingpin en el ressorgiment de Daredevil: Born Again de Marvel Studios, que reunirà al seu personatge dolent amb l’heroi protagonista de Charlie Cox. S’espera que la sèrie faci el seu debut el març de 2025.

El repartiment de Caught Stealing estarà encapçalat per Austin Butler (Elvis, Dune: Part Two), qui interpretarà a un jugador de beisbol retirat i esgotat anomenat Hank Thompson. A ell se li uneix un repartiment farcit de grans actors i actrius començant per Zoë Kravitz (The Batman), Regina King (If Beale Street Could Talk), Matt Smith (The Crown), Liev Schreiber, Bad Bunny, entre d’altres. La pel·lícula està dirigida i produïda per Aronofsky a partir d’un guió escrit per Charlie Huston, basat en la seva novel·la de 2004 del mateix nom. Està produïda per Protozoa de Ari Handel.

La sinopsis oficial del llibre diu: “Henry ‘diguem Hank’ Thompson solia jugar al beisbol a California. Ara treballa en un bar al Lower East Side de Manhattan. Quan dos russos en xandall colpegen a Hank fins a deixar-lo fet puré, ell entén la pista: algú vol quelcom d’ell. Simplement no sap que és, on està o com fer-los entendre que no ho té. En vint-i-quatre hores, Hank corre per les teulades, juga a fet i amagar amb la policia de Nova York, viatja en metro amb un home mort al seu costat i conta un munt de diners en efectiu sobre un terra de ciment. Tot per culpa d’uns perdonavides russos i un complet i estrany espectacle de perdonavides. Tot perquè una vegada, en un altre vida, l’únic que Hank volia robar era la tercera base...sense que l’agafessin.

Des de Deadline.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada