Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 3 de setembre del 2024

'Nova Series'.


El primer cop que vam rebre una confirmació de que Marvel Studios planificava introduir a Nova en l’Univers Cinematogràfic de Marvel va ser l’any 2022 i des de llavors, hi ha hagut informacions contradictòries sobre per a quin mitjà s’estava desenvolupant el projecte.

Ara, el director de transmissió, televisió i animació de Marvel Studios, Brad Winderbaum, ha confirmat que Nova es dirigeix efectivament a la petita pantalla i ha compartit algunes actualitzacions intrigants sobre els plans del estudi per al heroi espacial...o hauríem de dir herois?

En una entrevista amb el podcast Phase Zero, Winderbaum descriu la sèrie Nova com una “increïble peça de conjunt amb un gran repartiment de personatges”, el que possiblement indiqui que tant Richard Rider com Sam Alexander apareixeran.  També diu que la sèrie tindrà “matisos” tant de Star Trek com de Battlestar Galactica.

Winderbaum també va confirmar que es realitzaran més Presentacions Especials, tot i que no va revelar més detalls.

Els Nova Corps van ser presentats a Guardians de la Galàxia, el que va dur a especular que Rider eventualment trobaria un lloc a la franquícia GOTG. James Gunn va mostrar poc interès pel personatge, però la sèrie Nova provablement s’estendrà a partir de la destrucció de la majoria dels membres del Cos Nova per part de Thanos en el període previ a Venjadors: Guerra Infinita.

Això és el que Feige va dir sobre la introducció de Nova en el UCM l’any 2021.

“El temps és relatiu, veritat?, va dir el Cap de Marvel Studios. “Crec que havia estat parlant de Doctor Strange vuit anys abans de que sortís la seva pel·lícula. Llavors, el ‘potencial immediat’ és relatiu. Però clarament, no estem defugint el final còsmic de la narració just en el punt òptim de Nova Corps i el propi Nova”.

Creat per l’escriptor Marv Wolfman i l’artista John Romita Sr., Richard Rider va aparèixer per primera vegada a The Man Called Nova #1 l’any 1976. Va obtenir els seus poders quan l’últim centurió supervivent del Nova Corps, Rhomann Dey, li va transferir les seves habilitats per a lluitar contra el dolent Zorr.

Dècades més tard, Marvel Point One #1 de 2011 va presentar a Sam Alexander, un adolescent que va descobrir el casc de Nova del seu pare, revelant el seu passat com a membre dels Nova Corps. Desprès, Sam va assumir el mantell de Nova.

Els rumors anteriors han afirmat que Ryan Gosling (Barbie, Blade Runner 2049) podria ser el candidat per al paper principal de Nova (es creu que ha mantingut converses amb Kevin Feige, sobre la possibilitat d’unir-se al UCM, però una sèrie de Disney+ podria ser una exageració), i també hem escoltat que s’està cercant un “protagonista jove”. Si és cert, això suggeriria que tant Rider com Alexander apareixeran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada