Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 2 de setembre del 2024

'Peaky Blinders Movie'.

Barry Keoghan s’ha unit al repartiment de la pel·lícula de Peaky Blinders. Segons Deadline, Keoghan protagonitzarà al costat de Cillian Murphy la pel·lícula de Netflix.

Keoghan segueix acumulant un currículum impressionant de papers elèctrics. L’actor irlandès es va donar a conèixer el 2017 gràcies a les seves actuacions a The Killing of a Sacred Deer i Dunkirk. El 2022, Keoghan va guanyar un BAFTA i va rebre una nominació al Oscar pel seu paper de repartiment a The Banshees of Inisherin, de Martin McDonagh.

El 2023, Keoghan va protagonitzar Saltburn, de Emerald Fennell, per la que va rebre nominacions al Globus d’Or i al BAFTA. A principis d’aquest any, Keoghan va aparèixer a Masters of the Air de Apple TV+ i a Bird, de Andrea Arnold, aquesta última es va estrenar en el Cannes Film Festival.

Murphy repetirà el seu paper com el gàngster de Birmingham, Tommy Shelby. Al juliol, Rebecca Ferguson es va unir al repartiment en un paper no revelat. El personatge de Keoghan, tampoc es sap.

Segons Netflix, “La pel·lícula serà una continuació èpica de la saga de gàngsters guanyadora de diversos premis i sis temporades. Ambientada a Birmingham entre 1919 i 1934, Peaky Blinders seguia l’ascens (i a vegades caiguda) de la família Shelby mentre navegaven per un món solcuit per canvis socials, econòmics i polítics radicals”.

Creada per Steven Knight, Peaky Blinders es va emetre per primera vegada el 2013. La sèrie de televisió va durar sis temporades i la més recent es va estrenar el 2022.

Tom Harper, qui va dirigir els episodis de la primera temporada, dirigirà a partir d’un guió escrit per Knight. Cary Mandabach, Knight, Murphy i Guy Heeley produiran. Els productors executius inclouen a Harper, David Kosse, Jamie Glazebrook, Andrew Warren i David Mason.

La pel·lícula es transmetrà a Netflix en associació amb la BBC. S’espera que la producció comenci a finals d’aquest any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada