Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 12 de setembre del 2024

'Cola Wars'.


Judd Apatow i Steven Spielberg s’han unit oficialment per a la pròxima pel·lícula Cola Wars de Sony i Apatow dirigirà.

La pel·lícula, que seguirà la història de Pepsi intentant destronar Cola-Cola com la millor gasosa del món, estarà dirigida per Apatow. Spielberg està vinculat a la producció de la pel·lícula a través del seu segell Amblin Entertainment. La pel·lícula serà escrita per Jason Shuman i Ben Queen i es descriu com les primeres etapes de desenvolupament segons una informació de Deadline.

Per a Apatow, aquest serà el seu últim film des de The Bubble de 2022, la pel·lícula de comèdia de Netflix que va coescriure i va dirigir. Aquest projecte el va protagonitzar Karen Gillan, Vir Das, Pedro Pascal, Iris Apatow i Fred Armisen. Apatow és millor conegut pel seu treball com a guionista de diverses pel·lícules de comèdia exitoses, entre elles The 40-Year-Old Virgin (que també va dirigir), Pineapple Express, Walk Hard: The Dewey Cox Story, entre d’altres.

Per a Spielberg, aquest projecte serà un altre més en la seva llarga llista, ja que continua treballant en una misteriosa pel·lícula sobre ovnis sense títol. Es diu que Spielberg està treballant en aquesta pel·lícula juntament amb el seu col·laborador i escriptor de tota la vida, David Koepp, i està previst que s’estreni el maig de 2026. L’últim llargmetratge de Spielberg va ser The Fabelmans, de 2022, un projecte que va ser escrit i dirigit per Spielberg i que explicava una versió fictícia de la seva adolescència i els seus primers anys com a cineasta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada