Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 12 de setembre del 2024

'Salem's Lot'.

Max ha publicat el tràiler oficial de Salem’s Lot, la pròxima pel·lícula de terror sobrenatural de New Line Cinema, basada en la novel·la homònima de Stephen King de 1975. L’esperada pel·lícula està prevista per a fer el seu debut als Estats Units el 03 d’octubre a Max.

“L’autor Ben Mears torna a la casa de la seva infància, Jerusalem’s Lot, a la recerca d’inspiració per al seu pròxim llibre, sols per a descobrir que la seva ciutat natal està essent atacada per un vampir assedegat de sang”, diu la sinopsis oficial.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i cartell...

          


El tràiler destaca els estranys i inusuals successos que succeeixen a la ciutat de Jerusalem’s Lot, Maine. També ofereix als fans un cop d’ull a algunes horribles seqüències de vampirs de l’adaptació, revelant el nostre primer cop d’ull als monstres que aguaitaran als personatges principals.

El remake està protagonitzat per Lewis Pullman com a Ben Mears, Alfre Woodard com la Dra. Cody, Makenzie Leigh com Susan Norton, Bill Camp com a Matthew Burke, Spencer Treat Clark com a Mike Ryerson, Pilou Asbæk com a Straker i John Benjamin Hickey com el pare Callahan.

Està escrita i dirigida per Gary Dauberman, qui anteriorment va escriure el guió de It de 2017 i It: Chapter Two de 2019.

Dauberman també n’és productor executiu al costat de Michael Bederman, Andrew Childs i Judson Scott. Els productors són James Wan, Michael Clear, Roy Lee i Mark Wolper. És una producció de Atomic Monster, Vertigo i New Line Cinema.

La novel·la va ser adaptada per primer cop al cinema l’any 1987, amb el director Larry Cohen dirigint a Michael Moriarty i Andrew Duggan en una seqüela titulada A Return to Salem’s Lot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada