Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 11 de setembre del 2024

'Spider-Noir'.


El repartiment de Spider-Noir continua creixent i des de Deadline ens informen de que l’actor de Expats, Jack Huston, protagonitzarà la pròxima sèrie d’acció en viu de MGM+ i Prime Video.

El paper exacte de Huston es desconeix per ara, però es parla de que es creu que interpretarà a un guardaespatlles i apareixerà com un personatge regular de la sèrie. Huston és millor conegut pel seu paper en l’exitós drama de HBO Boardwalk Empire, així com en la quarta temporada de la sèrie Fargo de FX.

Actualment, Spider-Noir encara no té data d’estrena, tot i això, la sèrie farà el seu debut primer a MGM+ abans d’arribar a Amazon Prime Video. Nicolas Cage, qui protagonitza el projecte com a Spider-Man Noir protagonista, també va revelar recentment que la sèrie constaria de vuit episodis.

Al costat de Cage i Huston, el repartiment de Spider-Noir inclou a Lamorne Morris, Brendan Gleeson, Lin Jun Li i Abraham Popoola.

El resum diu el següent:

“Seguim a Ben Reilly, un investigador privat, mentre s’endinsa en un cau de corrupció a la ciutat de Nova York de 1933, mentre estableix el seu passat com a superheroi. Reilly investiga la mort de Edward Addison, el que el du a descobrir que l’alcalde està maquinant quelcom nefast que involucra al Cap criminal Silvermane i la dona fatal Yuri Watanabe”.

Oren Uziel actuarà com a escriptor i productor executiu de la sèrie, amb els productors de Into the Spider-Verse, Phil Lord i Christopher Miller i l’ex cap de Sony, Amy Pascal també a bord com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada