Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 1 de setembre del 2024

'Apartment 7A'.

Paramount+ ha publicat finalment el tràiler oficial de Apartment 7A, una preqüela molt esperada de Rosemary’s Baby, protagonitzada per la guanyadora del Globus d’Or, Julia Garner. La pel·lícula té com a objectiu posar a Terry Gionoffrio, un personatge interpretat originalment per Victoria Vetri, en el centre d’atenció.

La pròxima preqüela tronarà a presentar a Terry del clàssic de terror de Roman Polanski de 1968, una addicta en recuperació a qui Rosemary Woodhouse (interpretada per primera vegada per Mia Farrow), va conèixer en el safareig del soterrani. Poc desprès, Rosemary va descobrir a Terry morta per un aparent suïcidi. Es creu que va saltar del apartament del setè pis.

En un intent de donar la benvinguda a un nou episodi de la seva vida, es muda a un apartament de propietat dels Castevet. Llavors es dona compte de que la parella d’ancians no eren el que semblaven i que podrien haver-li fet quelcom al inquilí anterior. Segons la sinopsis oficial, Apartment 7A explorarà “el que va succeir en l’apartament abans de que Rosemary es mudés”.

Tot i que Terry no va durar gaire a la pel·lícula original, els espectadors tindran la oportunitat de veure tots els esdeveniments que van dur a la seva mort un cop que Apartment 7A arribi a Paramount+ el 27 de setembre.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

La pel·lícula, amb classificació R per “quelcom de violència i utilització de drogues”, també està protagonitzada per Dianne Wiest com a Minnie Castevet, Kevin McNally com a Roman Castevet, Amy Leeson com a Rosemary i Scott Hume com a Guy Woodhouse. Al seu costat hi trobem Jim Sturgess, Marli Siu, Rosy McEwen, Andrew Buchan i Kobna Holdbrook-Smith.

Està produïda per John Krasinski, Allyson Seeger, Michael Bay, Andrew Form i Brad Fuller, mentre que Vicki Dee Rock i Alexa Ginsburg són els productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada