Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 27 d’agost del 2024

'Jurassic World 4'.


El repartiment de Jurassic World 4 segueix creixent i des de Variety ens informen que l’estrella de Diarra From Detroit, Béchir Sylvain, s’ha unit al pròxim repartiment.

El paper de Sylvain per ara és desconegut i gran part del argument de la pel·lícula es manté en secret. Jurassic World 4 estarà dirigida per Gareth Edwards i cercarà continuar l’èxit de la franquícia en general de Jurassic Park, que ha recaptat més de $6Mil Milions al llarg de la seva història.

Tot i que no se’n sap res de la pròxima pel·lícula, Jurassic World 4 està programada per estrenar-se en tot el país el 02 de juliol de 2025.

La pel·lícula de Jurassic Wolrd encara no té títol, i estarà protagonitzada per Scarlett Johansson, Jonathan Bailey, Manuel García-Rulfo, Rupert Friend, Mahersala Ali, Luna Blaise, David Iacono i Audrina Miranda.

La nova pel·lícula de Jurassic World està escrita per David Koepp, qui va escriure Jurassic Park i la seva seqüela, The Lost World: Jurassic Park. La pel·lícula marcarà el començament d’una “nova era Jurassica” amb una història que provablement no inclourà els personatges de les pel·lícules anteriors de Jurassic World o Jurassic Park.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada