Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 22 d’agost del 2024

'One Piece Season 2'.


One Piece Temporada 2 ha afegit a dos actors per a interpretar papers importants. Netflix ha anunciat que Katey Sagal i Mark Harelik han estat escollits per a interpretar a la Dra. Kureha i al Dr. Hiriluk.

La Dra. Kureha és una doctora a l’illa de Drum i líder dels Isshi-100. Kureha és una aliada dels Barret de Palla. Mentre tant, el Dr. Hiriluk és un ex lladre convertit en metge a l’illa de Drum.

Sagal és una veterana de la televisió millor coneguda per els seus papers protagonistes a Married...with Children, 8 Simple Rules i Sons of Anarchy. Sagal va posar veu a Leela a Futurama des de l’inici de la sèrie l’any 1999.

Karelik ve d’un paper com a actor recurrent com a Liam Reynolds a Presumed Innocent. Altres crèdits de Harelik inclouen Battle of the Sexe, Trumbo i Preacher.




La sinopsis oficial de Netflix diu el següent: “One Piece segueix al jove pirata Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy) mentre navega pels mars amb la seva colla del Barret de Palla; l’espadatxí Rorono Zoro (Mackenyu), la cartògrafa Nami (Emily Rudd), el narrador Usopp (Jacob Romero) i el Chef Sanji (Taz Skylar). Luffy somia en convertir-se en el Rei dels Pirates i trobar el misteriós tresor del infame pirata Gold Roger, el One Piece”.

Les incorporacions notables per aquesta segona temporada són: Daniel Lasker com a Mr. 9, Camrus Johnson com a Mr. 5, Jazzara Jaslyn com a Miss Valentine, David Dastmalchian com a Mr. 3, Werner Coetser com a Dorry, Brendan Murray com a Brogy, Clive Russell com a Crocus, Callum Kerr com a Smoker, Julia Rehwald com a Tashigi, Rob Colletti com a Wapol i Ty Keogh com a Dalton.

La segona temporada s’està gravant actualment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada