Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 26 d’agost del 2024

'Vision'.

El divendres ens vam assabentar de que James Spader repetirà el seu paper (en forma de veu) de Ultrón en la pròxima sèrie de Vision de Marvel Studios a Disney+.

Ara, des de Deadline han ofert més detalls al respecte al revelar que “el paper de [Spader] a Vision pot ser que no sigui una veu en off, segons han escoltat”. Això ha donat peu a especulacions a internet sobre la possibilitat de que Spader interpreti a Ultrón en la seva forma “humana”, potser com la seva pròxima evolució o en el veïnat en el que Vision i la seva família de robots s’estableixin.

A Avengers: Age of Ultron, Spader es va posar el vestit per a interpretar a Ultron amb captura de moviment, pel que la informació també pot fer referència a això. L’actor, al estar tan involucrat en el paper, suggereix que tindrà un paper important que desenvolupar en aquesta seqüela de WandaVision.

"Vaig tenir diverses sessions de gravació de diàlegs addicionals”, va dir Spader sobre interpretar a Ultron el 2015. “Però realment es tractava de material nou per a definir, aclarir i a més a més, d’alguna manera destil·lar el prisma. La major part del diàleg que s’escolta a la pel·lícula i la major part del que es veu, ho vam filmar en el set d’una manera força convencional”.

“No em va semblar convencional en aquell moment, considerant tot en el que estava, però poder filmar-ho...el diàleg era tot el que vam filmar en el set realitzant escenes amb els altres actors com ho faries en qualsevol pel·lícula o en qualsevol entorn”.

“I em vaig alegrar molt perquè no he vist la pel·lícula final, però em vaig alegrar de que...vaig veure molt de material durant la post-producció”, va afegir l’actor. “Així que vaig veure grans seccions de tota la pel·lícula i inclús en les seves etapes de formació va ser notable veure-la”.

Ultron va aparèixer per primera vegada a Avengers: Age of Ultron de 2015. Creat per Tony Stark i Bruce Banner, estava destinat a ser un programa de manteniment de la pau dissenyat per a protegir la Terra de futures amenaces. Tot i això, al adquirir consciència, Ultron ràpidament conclou que la humanitat en si mateixa és la més gran amenaça per al planeta i ha de ser erradicada.   

Albergat en un cos robòtic en constant evolució, el dolent s’actualitza amb freqüència i transfereix la seva consciència a múltiples formes. La personalitat d’Ultron és un reflex retorçat de Stark, que combina l’ingeni i la intel·ligència de Stark amb una visió del món obscura i nihilista.

A Spider-Man: Homecoming, Peter Parker es troba amb el cap d’un dron de Ultron i semblava estar activa. Queda per veure si Marvel Studios reprèn això o si es revelarà que és un producte de la imaginació de Vision; tot i això, sembla que hi ha grans plans per a Ultron en el futur.

També el divendres vam saber dues notícies més, l’una que diu que la pròxima sèrie de Vision es descriu ara com la tercera part d’una trilogia que va començar amb WandaVision, seguirà amb Agatha All Along i acabarà amb el projecte de Vision (anomenada anteriorment com a Vision Quest).

Segons Daniel Richtman, la IA totpoderosa “tindrà un paper important a la sèrie”. El insider també ha escoltat que la sèrie Vision “tindrà elements de els Venjadors de la Costa Oest”.

Aquest episodi dels herois més poderosos de la Terra va ser format per Ull de Falcó en els anys 80’s i la formació original també incloïa a Vision, Mockingbrid, Wonder Man, Tigra i Iron Man (amb Rhodey en l’armadura). Queda per veure si l’equip realment es formarà en el spin-off de WandaVision, però sembla que, com a mínim, es podrien establir les bases.

En quant a Bruixa Escarlata, desprès de la informació des de Deadline de que Elisabeth Olsen podria tornar per a Vision, Richtman afirma que l’estrella de Doctor Strange in the Multiverse of Madness, està “assegurada” per a repetir el paper en “un projecte de Marvel que es filmarà al 2025”.

No especifica si es tracta definitivament de Vision, però val la pena assenyalar que Avengers: Doomsday també està programat per a començar a filmar-se al 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada