Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 19 d’agost del 2024

'Poltergeist Series'.


La sèrie de televisió Poltergeist de Amazon, que du molt de temps en desenvolupament, ha trobat finalment als seus showrunners i des de Variety ens informa de que Kalinda Vazquez i Robbie Thompson han estat escollits per a dirigir la sèrie.

La parella s’ha unit oficialment al projecte com a guionistes, showrunners i productors executius i ajudaran a desenvolupar el pròxim projecte de Amazon MGM Studios. La sèrie, que es va informar originalment que estava en desenvolupament l’any passat, encara està envoltada de misteri, però es parla que està inspirada en la llegendària pel·lícula de terror de 1982 de mateix nom.

Vazquez ha passat més de 20 anys treballant en l’entreteniment com a guionista i productora. És més coneguda pel seu treball a l’exitós drama de Fox Prision Break, així com en la sèrie d’espionatge de The CW Nikita.

Thompson va ser guionista i coproductor executiu de diverses temporades de Supernatural i també va ser creador i showrunner de la sèrie preqüela The Winchesters. Thompson és un gran nom en el món dels còmics, havent escrit diversos llibres per a personatges Marvel, inclosos Venom, Spider-Man, entre d’altres.

Poltergeist va ser una pel·lícula de terror de 1982, dirigida per Tobe Hooper i escrita per Steven Spielberg. Craig T. Nelson interpreta a Steve Freeling, qui viu amb la seva esposa, Diane (JoBeth Williams) i els seus tres fills, Dana (Dominique Dunne), Robbie (Oliver Robins) i Carol Anne (Heather O’Rourke), al sud de Califòrnia, on ven cases per a l’empresa que va construir el veïnat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada