Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 5 d’agost del 2024

'The Last of Us Season 2'.

HBO/Max ha publicat el primer avanç oficial de la segona temporada de The Last of US i a més a més de presentar algunes preses que haurien de resultar molt familiars per als fans del segon videojoc, ens dona un primer cop d’ull a diversos personatges nous, inclosos Jeffrey Wright com el dolent Isaac i Kaitlyn Dever com a Abby Anderson.

Tant sols veiem un parell de breus cops d’ull de la jove que es convertirà en la nèmesi de Ellie (Bella Ramsey), però les preses de Abby arrastrant-se per la neu mentre els infectats intenten travessar una tanca de filferro, suggereixen que la temporada 2 es mantindrà força fidel al videojoc en el que respecte a certs esdeveniments.

També veiem a Joel (Pedro Pascal) essent preguntat si va ferir a Ellie a la primera temporada, pel misteriós personatge de Catherine O’Hara (Beetlejuice Beetlejuice), al que respon entre llàgrimes: “NO...la vaig salvar”.

A continuació podeu veure la promoció a la publicació de X de Max...

Altres nous membres del repartiment per a la temporada 2 inclouen a Young Mazino (Beef) com a Jesse, Danny Ramírez (Top Gun: Maverick) com a Manny, Ariela Barer (How to Blow Up a Pipeline) com a Mel, Tati Gabrielle (You) com a Nora i Spencer Lord (Heartland) com a Owen.

The Last of US es desenvolupa 20 anys desprès de que la civilització moderna hagi estat destruïda i es centra en la relació entre Joel, un contrabandista en aquest nou món i Ellie, una adolescent que pot ser la clau per a trobar una cura per a una pandèmia mortal. Joel, un supervivent endurit, és contractat per a treure a la nena de 14 anys d’una zona de quarantena opressiva. El que comença com un petit treball aviat es converteix en un viatge brutal i esquinçador mentre travessen els EE.UU i depenen l’un del altre per a sobreviure.

El repartiment de la primera temporada també inclou a Gabriel Luna com a Tommy, Anna Torv com a Tess, Nico Parker com a Sarah, Murray Bartlett com a Frank, Nick Offerman com a Bill, Melanie Lynskey com a Kathleen, Storm Reid com a Riley, Merle Dandridge com a Marlene, Jeffrey Pierce com a Perry, Lamar Johnson com a Henry, Keivonn Woodard com a Sam, Graham Greene com a Marlon, Elaine Miles com a Florence, Ashley Johnson com a Anna i Troy Baker com a James.

El rodatge s’ha dut a terme a Vancouver, ja que una part important de la història del videojoc de The Last of Us Part II, es desenvolupa al nord est del Pacífic.

The Last of Us està escrit i produït per Mazin i Druckmann. Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan i Rose Lam també en són productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada