Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 19 d’agost del 2024

'Barbie Animated Film'.


Segons s’informa, Mattel ha estat en contacte amb Illumination per a una possible pel·lícula animada de Barbie, amb l’esperança de crear una important franquícia animada.

Segons una informació recent del butlletí Puck, Mattel s’ha reunit amb el director executiu de Illumination, Chris Meledandri, per a parlar sobre una pel·lícula. La informació no anomena en quin punt es troben les converses, però si assenyala que Mattel espera que Illumination pugui convertir el món de Barbie en una franquícia animada molt popular, semblant al que va fer amb la pel·lícula Super Mario Bros. de 2023.

La informació també anomena que, tot i que la pel·lícula d’acció real de Barbie es va realitzar a Warner Bros. Discovery, Mattel encara posseeix els drets d’animació. El butlletí també fa referència a que Greta Gerwig i Margot Robbie, les líders darrera de l’exitosa pel·lícula de 2023, estan al corrent de les converses sobre una pel·lícula animada i que “no estan encantades” amb la idea.

Barbie va estar dirigida per Greta Gerwig a partir d’un guió que va coescriure amb el seu marit Noah Baumbach. Va estar produïda per Robbie i Tom Ackerly per a LuckyChap i Robbie Brenner de Mattel Films al costat de Josey McNamara i Ynon Kreiz. Durant la seva presentació als cinemes, va recaptar $1.445.638.421 a nivell mundial, el que la va convertir en la pel·lícula més taquillera de 2023.

La pel·lícula va estar protagonitzada per Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Simu Liu, Kingsley Ben-Adir, Scott Evans, Kate McKinnon, Ariana Greenblatt, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Issa Rae, Michael Cera, Hari Nef, Will Ferrell, Helen Mirren, Dua Lipa, and more. It’s original soundtrack is currently nominated for 11 Grammy awards, including Record of the Year, Song of the Year and Best Song Written for Visual Media, amb Ryan Gosling rebent la seva primera nominació al Grammy per “I’m Just Ken”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada