Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 13 d’agost del 2024

'Disney-Pixar'.

Per començar tenim el logo de Toy Story 5, que estarà dirigida i escrita per Andrew Stanton. Van revelar que la història girarà al voltant dels joguets vers la tecnologia i tractarà sobre el canviant panorama del entreteniment. S’estrenarà als cinemes el 19 de juliol de 2026. La pel·lícula serà l’última de la llegendària franquícia des de Toy Story 4 de 2019.

A continuació podeu veure’n el logo...

Tot i que no se’n sap molt de la trama, Tim Allen va dir l’any passat que Disney s’havia posat en contacte amb ell i amb Tom Hanks per a treballar en la pel·lícula.

“Bob Iger, director de Disney, va dir que [Toy Story 5] estava en marxa. De fet, va dir que succeiria”, va dir Allen. “S’han posta en contacte amb Tom [Hanks] i amb mi per a repetir els papers. No han dit res al respecte.

També durant la D23, Pixar va anunciar Els Increïbles 3.

No s’ha revelat data d’estrena, però els fans van poder veure per primer cop el logo i la targeta del títol, que podeu veure a continuació. El director Brad Bird tornarà per a dirigir la tercera entrega.

A continuació podeu veure’n el logo...




La data d’estrena de Frozen III s’ha endarrerit.

Disney va revelar que la pel·lícula ja no s’estrenarà el 2026. Ara arribarà un any desprès, al 2027 i també s’està parlant de Frozen IV, ja que s’està desenvolupant com una pel·lícula en dues parts. Juntament amb la notícia de la data d’estrena, també es va mostrar un logo i un art conceptual.




També durant la D23, va anunciar una nova pel·lícula que s’anomena Hoppers i s’estrenarà a la primavera de 2026. Està protagonitzada en forma de veus per Jon Hamm, Bobby Moynihan i Piper Curda. La pel·lícula seguirà a una jove que transfereix la seva ment a un castor robot i està tractant d’infiltrar-se en el regne animal.




Ke Huy Quan s’ha unit al repartiment de veus de Zootopia 2. Que també va presentar logo.

Zootopia 2 és la pròxima seqüela de Zootopia de Disney, que es va estrenar l’any 2016. La pel·lícula veurà a Ginnifer Goodwin i Jason Bateman repetir els sesus respectius rols com a Judy Hopps i Nick Wilde.

En la D23 Disney Entertainment Showcase del divendres 9 d’agost d’enguany, es va anunciar que Quan s’havia unit al repartiment de la pel·lícula.

Quan posarà veu a un personatge anomenat Gary, una serp que és un rèptil “buscat”.

“Ara bé, els rèptils tenen un passat tèrbol”, va dir Goodwin sobre el personatge de Quan, a través de Deadline. Va afegir que Gary és “esgarrifós, lliscadís i molt venenós” i que podria enviar al equip “a una missió completament nova”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada