Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dissabte, 10 d’agost del 2024

'Snow White'.

Disney ha publicat duran la D23, el primer teaser tràiler de Blancaneus el pròxim remake d’acció real protagonitzat per Rene Zegler i Gal Gadot. S’estrenarà als cinemes el 21 de març de 2025.

“Blancaneus de Disney és una reinvenció musical d’acció real de la clàssica pel·lícula de 1937. La màgica aventura musical viatge de retorn a la història atemporal amb els estimats personatges Mudet, Vergonyós, Savi, Rondinaire, Feliç, Dormilega i Esternuts”, diu la sinopsis.

A continuació podeu veure’n l’avanç i el primer cartell...

          

          


La pel·lícula està protagonitzada per Rachel Zegler (West Side Story, The Ballad of Songbirds and Snakes) en el paper principal amb Gal Gadot (Wonder Woman) com la Reina Malvada. Al seu costat estan Andrew Burnap com a Jonathan i Martin Klebba com a Rondinaire. El projecte, que està dirigit i produït per Marc Webb a partir d’un guió escrit per Greta Gerwig i Erin Cressida Wilson, s’espera que ampliï la història i la musica del film original. El duo de La La Land i El Gran Showman, Benj Pasek i Justin Paul, també han escrit noves cançons per a l’adaptació.

Aquest projecte es part de la creixent llista de pròximes estrenes d’acció real de Disney, que inclouen a Moana, Hèrcules, Lilo & Stitch i Bambi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada