Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 1 d’agost del 2024

'Freaky Friday 2'.

El dramaturg i actor Jordan E. Cooper ha aconseguit un paper a Freaky Friday 2, on actuarà al costat de Jamie Lee Curtis i Lindsay Lohan.

La polifacètica estrella interpretarà a un personatge anomenat Jett.

Cooper té un currículum força impressionant. És un actor dramaturg, productor i director nominat al premi Tony. La seva obra Aint No Mo’, aclamada per la crítica, el que el va convertir en el dramaturg afroamericà més jove en la història de Broadway. Entre les sis nominacions al premi Tony de l’obra, hi havia una per a Cooper per la seva actuació com el hoste Peaches.   

Cooper ha aparegut a la televisió a The Ms. Pat Show de BET i Pose de FX. També té la seva pròpia productora anomenada Cookout Entertainment.

A Freaky Friday 2, Curtis i Lohan repatiran els seus respectius papers com a Tess i Anna Coleman. També tornen de la pel·lícula original de 2003, Mark Harmon com a Ryan, Chad Michael Murray com a Jake, Christina Vidal Mitchell com a Maddie, Haley Hudson com a Peg, Rosalind Chao com a Pei-Pei, Lucille Song com la mare de Pei-Pei i Stephen Tobolowsky com el Sr. Bates.

“Aquesta seqüela de l’estimada pel·lícula de 2003 amb un gir multi generacional reprèn la història anys desprès de que Tess (Curtis) i Anna (Lohan) travessessin una crisis d’identitat”, diu la sinopsis de la pel·lícula. “Anna ara té una filla i una futura fillastra. Mentre afronten els innombrables desafiaments que sorgeixen quan dues famílies es fusionen, Tess i Anna descobreixen que el raig pot caure dos cops”.

Altres nouvinguts inclouen a Julia Butters (Once Upon a Time...in Hollywood), Sophia Hammons (Up Here), Manny Jacinto (The Good Place, The Acolyte) i Maitreyi Ramakrishnan (Never Have I Ever) i Noen Perez (Raven’s Home; Me, Myself and I).

Freaky Friday 2 estarà dirigida per Nisha Ganatra (Late Night) a partir d’un guió escrit per Jordan Weiss. També estarà produïda per Andrew Gunn i Kristin Burr.

Freaky Friday va estar dirigida per Mark Waters a partir d’un guió escrit per Heather Hach i Leslie Down. Aquesta versió va marcar la tercera adaptació de Disney de la història clàssica.

Kristin Burr, Andrew Gunn i Curtis produeixen el film, mentre que Lohan, Nathan Leyyy i Ann Marie Sanderlin són productors executius.

Es va centrar en el vincle entre una mare i la seva filla rebel. Després d’una de les seves discussions, de sobte es troben en una situació increïble quan s’assabenten de que inesperadament havien canviat de cos. La pel·lícula de 2003 va estar protagonitzada per Curtis, Lohan, Chad Michael Murray, Mark Hamon, Stephen Tobolowsky, Rosalind Chao, entre d’altres. Està basada en la novel·la homònima de 1972 de Mary Rodgers. Aquesta versió va marcar la tercera adaptació de Disney de la història clàssica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada