Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 22 d’agost del 2024

'Salem's Lot'.

Salem’s Lot, una nova versió moderna de la saga, ja està en marxa. Desprès de superar els endarreriments, per fi s’han revelat les primeres imatges de l’adaptació de Stephen King de Gary Dauberman.

Salem’s Lot, de Dauberman, estava prevista originalment per estrenar-se als cinemes l’any 2022, però més tard es va traslladar al 2023 desprès de que New Line i Warner Bros. es fusionessin amb Discovery Inc. Tot i això, tenint en compte els desafortunats destins de Batgirl i Coyote vs ACME, una nova adaptació ha estat quasi impossible.

Afortunadament, a diferència de els pel·lícules arxivades abans anomenades, a principis d’aquest any es va anunciar que la pel·lícula arribarà a HBO Max el mes d’octubre. A continuació podeu veure’n les fotos:





Basada en la novel·la homònima de King de 1975, Salem’s Lot -dirigida i escrita pel conegut escriptor de terror Dauberman- gira al voltant al retorn d’un escriptor a la seva llar de la infància, que ha estat devastada per la presència d’un vampir espantós. El seu descobriment el du a formar equip amb un grup de persones per a lluitar contra l’antic mal.

“L’autor Ben Mears torna a la casa de la seva infància, Jerusalem’s Lot, a la recerca d’inspiració per al seu pròxim llibre, sols per a descobrir que la seva ciutat natal està essent atacada per un vampir assedegat de sang”, diu la sinopsis.

El remake està protagonitzat per Lewis Pullman com a Ben Mears, Alfre Woodard com la Dra. Cody, Makenzie Leigh com Susan Norton, Bill Camp com a Matthew Burke, Spencer Treat Clark com a Mike Ryerson, Pilou Asbæk com a Straker i John Benjamin Hickey com el pare Callahan.

Dauberman també n’és productor executiu al costat de Michael Bederman, Andrew Childs i Judson Scott. Els productors són James Wan, Michael Clear, Roy Lee i Mark Wolper.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada