Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 18 d’agost del 2024

'Wildwood'.

Laika Studios ha publicat oficialment el primer avanç de Wildwood, en el que destaca el títol i algunes coses que es poden esperar de la nova pel·lícula tant esperada del estudi d’animació en stop-motion.

El nou avanç de Wildwood no mostra gaire sobre la pròxima pel·lícula, però si s’endinsa a un misteriós bosc que va ser cultivat pels colons originals. Amb el sobrenom de “el desert infranquejable”, es parla de que el bosc vol mantenir a la gent allunyada dels secrets que s’amaguen en el seu interior.

No hi ha informació oficial sobre l’estrena de Wildwood fora de 2025.

A continuació podeu veure’n l’avanç...

          

“Prue McKeel i el seu millor amic Curtis es veuen arrastrats al bosc màgic i ocult desprès de que el germà petit de Prue, Mac, es segrestat per corbs, liderats per una misteriosa dona anomenada Alexandra”, es pot llegir en la sinopsis oficial.

La pel·lícula està dirigida per Travis Knight i escrita per Chris Butler i basada en la novel·la de 2011 del mateix nom, escrita per Colin Meloy i il·lustrada per Chris Butler. Wildwood està protagonitzada en forma de veus per Peyton Elizabeth Lee, Jacob Tremblay, Carey Mulligan, Mahershala Ali, Awkwafina, Angela Bassett, Jake Johnson, Charlie Day, Amandla Stenberg, Jemaine Clement, Tom Waits, Maya Erskine, Tantoo Cardinal, Richard E. Grant i Kellan Tetlow.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada