Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 22 d’agost del 2024

'How to Kill Your Family'.

La guanyadora del Globus d’Or, Anya Taylor-Joy, es reuneix oficialment amb Netflix per a la pròxima adaptació en forma de sèrie de How to Kill Your Family, basada en la novel·la homònima de Bella Mackie, supervendes de 2021. Això arriba quatre anys desprès de que Taylor-Joy protagonitzes l’aclamada mini sèrie de la plataforma de streaming The Queen’s Gambit.

“En quant vaig acabar l’última pàgina, vaig saber que tenia que donar-li vida a aquesta història”, va dir Taylor-Joy en un comunicat. “Desprès d’aguaitar (lleuger) de la inimitable Bella Mackie, no podria estar més emocionada de col·laborar amb l’equip que són les productores Sally Woodward Gentle, Lizzie Rusbridger i Emma. Estic desitjant embrutar-nos les mans encara més”.

How to Kill Your Family estarà escrita i produïda executivament per Emma Moran (Extraordinary). La sèrie de 8 episodis estarà produïda executivament per Taylor-Joy, Mackie, Sally Woodward Gentle, Lizzie Rusbridger i Lee Morris. Prové de LadyKiller Productions Inc. I Sid Gentle Films Ltd.

“La sèrie segueix a Grace, qui té una família complicada. El seu pare és Simon Artemis, un multimilionari i un esquirol social despietat”, es pot llegir en la sinopsis. “Grace és el producte d’una aventura que Simon diu no recordar, que va deixar a Grace i a la seva mare a la seva sort. Quan la seva mare mor i Grace és rebutjada per les persones que haurien d’estimar-la, transforma la seva ira en quelcom útil: matant a la seva distanciada família extensa a través de mitjans morbosament creatius. Aviat, Grace s’obre camí cap a la venjança i una herència considerable. Però la seva missió s’allunya del que realment necessita”.

Via Tudum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada