Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 22 d’agost del 2024

The Batman Part II'.


Recentment, el guionista Mattson Tomlin ha ofert una interessant actualització sobre The Batman Part II. En una entrevista, Tomlin va parlar sobre quan es filmarà la pel·lícula i com el director Matt Reeves segueix generant expectatives per  ala seqüela.

“Es gravarà l’any que ve. Ens estem preparant i haig de dir que el llistó no podria estar més alt. És la seqüela de la primera”, va dir Tomlin a Screen Rant.

“Però a més a més, Matt [Reeves] no s’assembla a cap altre. En els cinc anys que duc treballant amb ell tant a prop, he intentat absorbir tot lo humanament possible d’ell i estic agraït per el temps que puc passar amb ell, perquè és un veritable artista que opera en un món en el que a vegades l’art no arriba a florèixer i està tractant de fer quelcom que realment important. Així que poder estar en el viatge i ser part d’aquest procés és força increïble, força tremend. Estic entusiasmat per la pel·lícula”.

Gran part dels detalls de la trama de The Batman Part II són un secret. El rodatge està previst que comenci a Anglaterra al 2025.

Robert Pattinson com a Bruce Wayne/Batman és l’únic membre del repartiment confirmat que tornarà per a The Batman Part II.

Estrenada el març de 2022, The Batman va recaptar $772.245.583 a nivell mundial, amb un pressupost d’entre $185 i $200 milions de dòlars. The Penguin, és una sèrie derivada que estarà protagonitzada per Colin Farrell com a Oswald Cobblepot i que s’estrenarà el pròxim 19 de setembre.

The Batman Part II està programat per estrenar-se el 02 d’octubre de 2026.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada