Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 5 d’agost del 2024

'Vision'.


La sèrie Vision de Marvel Studios tindrà a Terry Matalas com a Showrunner, una decisió de Kevin Feige pel seu treball a la temporada 3 de Star Trek: Picard.

Al parlar amb Inverse sobre la pròxima sèrie, el director de Marvel Studios va revelar que la seva primera presentació de Matalas, va ser a través del seu treball a la temporada 3 de Picard. Feige va dir que, li va agradar tant la tercera temporada de la sèrie que volia reunir-se amb Matalas.

“Així va ser com el vaig conèixer”, va dir Feige. “Va ser pel seu increïble treball en la temporada 3 de Picard. Vaig dir: Això és increïble. No se com existeix això. Deixeu-me trobar a la persona que va fer això”.

Si bé la sèrie en el seu conjunt ha rebut crítiques mixtes, la tercera temporada de Picard va ser àmpliament elogiada i va rebre un premi Astra al millor guió, així com quatre premis Saturn.

Marvel du temps desenvolupant una sèrie de Vision; tot i això, anteriorment estava treballant en la sèrie la creadora de WandaVision, Jac Schaefer. Schaefer ara està treballant en el pròxim spin-off de WandaVision, Agatha All Along, que s’estrenarà el pròxim mes de setembre.

Els detalls de la trama de la sèrie, segueixen essent un secret per ara. Encara no s’ha anunciat cap altre repartiment que l’actor principal.

A Avengers: Age of Ultron, la IA de J.A.R.V.I.S va ser carregada en un cos fet de vibranium i amb una mica d’ajuda de la gemma de la ment, es va convertir en el superheroi conegut com Vision. Bettany va continuar interpretant el paper a Capità Amèrica: Guerra Civil de 2016 i Venjadors: Guerra Infinita de 2018, en l’última de les quals va morir a mans de Thanos.

Tot i això, a WandaVision van tronar dues versions diferents de Vision: una d’elles creació espectral feta per Wanda Maximoff (Elisabeth Olsen) i l’altre era un androide reconstruït que no recordava res dels seus records anteriors. “La nova sèrie es desenvoluparà desprès d’aquests esdeveniments, mentre Vision, el fantasma, presumiblement explora el seu nou propòsit a la vida”, assenyala l’article de Variety.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada