Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dissabte, 10 d’agost del 2024

'Lilo & Stitch'.

Poc desprès de l’estrena de Disney+,  es va convertir en la norma que els pel·lícules s’estrenessin en el servei de streaming. Creades per al streaming, aquests títols anaven des de contes originals fins a remakes de clàssics de Disney Animation com La Dama i el Rodamón o Pinotxo.

Tot i això, des de que Bob Iger va tornar com a director executiu de Disney, el estudi ha deixat de fer pel·lícules per al servei de streaming en un intent d’augmentar els guanys.

Això té sentit, perquè gastar prop de 100 milions de dòlars (o més) en una pel·lícula amb l’esperança d’augmentar el nombre de subscriptors de Disney+ en última instància no produeix la mateixa recompensa que una exitosa presentació als cinemes, Com a resultat, s’acaba de confirmar en la D23 Expo, a través de Toonado.com, que Lilo & Stitch s’estrenarà oficialment als cinemes el pròxim estiu.

Amb aquesta notícia arriba el nostre primer cop d’ull a la versió d’acció real de Stitch, mentre l’estimat experiment 626 desferma el seu característic caos.

L’any 2022, el dissenyador, coguionista i codirector original de Lilo & Stitch, Chris Sanders, va compartir els seus pensaments sobre els plans de refer la pel·lícula d’acció real. “Crec que el més obvi és que Stitch ha de ser Stitch, visualment [parlant]”, va dir. “Els detalls compten, així que tindré molt curisoitat per com maneguen les textures de Stitch. Si no té la mateix forma, no és el mateix personatge. Mantenir-se fidel a la seva aparença serà fonamental”.

“Estar davant d’ell [a Disney World] era intimidant. Perquè pensaves: ‘Déu Meu! Així és com es veuria si estigués en el món real. Bé, això ni tant sols s’assembla a un gos’. Així que no et podries trobar amb ell i dir: ‘Oh, mira, he comprat un gos a la gossera!’ La gent saltaria per les finestres i correria per les seves vides. Si està a la pantalla, podries perdonar-li que es veies exactament igual?

Ara veiem que Disney ha aconseguit l’aparença del personatge (el qual era evident en els fotos des del set que mostraven un doble fotorealista) i des d’aquest comentaris, Sanders ha estat reclutat per a repetir la veu com a Stitch, afegint un altre capa d’autenticitat.

“Lilo és una nena hawaiana solitària que adopta a un petit i lleig “gos”, al que anomena Stitch”, diu la sinopsis del film animat original. “Stitch seria la mascota perfecte si no fos en realitat un experiment genètic que va escapar d’un planeta alienígena i es va estrallar contra la terra. A través del seu amor, fe i creença indestructible en ohana, el concepte hawaià de família, Lilo ajuda a desbloquejar el cor de Stitch i li dona la capacitat de cuidar a un altre persona”.

Dirigida per Dean Fleischer Camp i produïda per Jonathan Eirich i Dan Lin, Lilo & Stitch és una nova versió d’acció real del clàssic animat.

Protagonitzada per Maia Kealoha, Sydney Elisabeth Agudong, Billy Magnussen, Tia Carrere i Chris Sanders, amb Courtney B. Vance i Zach Galifianakis, la divertida i commovedora història d’una nena hawaiana solitària i l’extraterrestre fugitiu que l’ajuda a reparar la seva família trencada, arribarà als cinemes l’estiu de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada