Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dissabte, 3 d’agost del 2024

'Nobody 2'.

Universal Pictures ha donat oficialment la benvinguda a la guanyadora del Globus d’Or Sharon Stone al repartiment de Nobody 2, que és una seqüela del thriller d’acció de 2021.

Stone s’uneix a Bob Odenkirk (Better Call Saul), el qual repetirà el seu paper de Hutch Mansell. S’espera que l’estrella de Total Recall i Basic Instinct, interpreti a la dolenta principal de la seqüela. Per el moment, encara no es sap si altres membres del repartiment de la primera entrega com Connie Nielsen, RZA i Christopher Lloyd, també tornaran.

Nobody 2 estarà dirigida pel cineasta indi Tim Tjahjanto, a partir d’un guió escrit pel creador de la franquícia de John Wick, Derek Kolstad, Odenkirk, Aaron Rabin i Umair Aleem. La pel·lícula estarà produïda per Kelly McCormick i David Leitch per a 87North, Odenkirk i Marc Provissiero per a Odenkirk Provissiero Entertainment i Braden Aftergood per a Eighty Two Films. Els executius de Universal Pictures, Jay Polidoro i Tony Ducret, supervisaran el projecte.

La primera entrega de Nobody, es centra en l’ex assassí Hutch Mansell, que es veu involucrat novament en el món criminal desprès de sentir-se ignorat i subestimat per tots, inclosa la seva família. Encara es desconeixen més detalls sobre la trama. Durant la seva presentació als cinemes, la pel·lícula va rebre crítiques positives. També va recaptar $57,5M a nivell mundial per un pressupost informat de $16M

Des de THR.

Actualització...

Universal Pictures ha confirmat oficialment que Christopher Lloyd, reprendrà el seu paper del primer film com el pare del protagonista, David Mansell, que és un agent retirat del FBI. En la primera entrega va anar al rescat del seu fill ajudant-lo a defensar-se de la resta de la màfia russa. L’estrella de Retorn al Futur, apareixerà pròximament en la segona temporada de Wednesday de Netflix en un paper de estrella convidada. Anteriorment va interpretar a l’oncle Fester en les adaptacions de principis dels 90’s de La Família Addams(via Deadline)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada