Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 11 d’agost del 2024

'Star Wars: Skeleton Crew'.

El primer tràiler  de Star Wars: Skeleton Crew ja està disponible oficialment i ofereix un avanç de la pròxima sèrie de Disney+ protagonitzada per Jude Law i Ravi Cabot-Conyers.

Skeleton Crew segueix el viatge de quatre nens que fan un descobriment misteriós en el seu planeta natal aparentment segur i desprès es perden en una galàxia estranya i perillosa, creuant-se amb personatges com Jod Na Nawood, el misteriós personatge interpretat per Law. Trobar el camí a casa i trobar-se amb aliats i enemics improbables serà la aventura més gran del que mai van imaginar”, diu la sinopsis.

El tràiler ens dona el nostre primer cop d’ull real a la sèrie, que segueix a quatre nens que estan perduts per la galàxia i cerquen el camí a casa. Star Wars: Skeleton Crew s’estrenarà a Disney+ el 03 de desembre i comptarà amb vuit episodis.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          

          


La sèrie està creada i produïda per Jon Watts i el guionista Christopher Ford, els quals van treballar junts anteriorment a Spider-Man: Homecoming de 2017.

A més a més de Law com a Jod Na Nwaood, el repartiment de Star Wars: Skeleton Crew incou a Ryan Kiera Armstrong com a Fern, Robert Timothy Smith com a Neel, Ravi Cabot-Conyers com a Wim i Kyriana Kratter com a KB. Nick Frost, per altre banda, posarà veu al nou droide anomenat SM 33.

A ells se’ls uneix Tunde Adebimpe de Twisters, Kerry Condon de The Banshees of Inisherin i Jaleel White de Family Matters. Els episodis de la sèrie estan dirigits por Watts, Jake Schreier, Lee Isaac Chung, Bryce Dallas Howard, David Lowery i el duo de cineastes de Everything Everywhere All at Once, Daniel Kwan y Daniel Scheinert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada